PNL adresează APELUL-ÎNDEMN ”Investește în partidul tău și pentru UNIRE”

 

PNL, în actuala – a treia formulă –, s-a reconstituit la 3 decembrie 2006.

O existență de aproape șapte ani în Opoziție extraparlamentară a reușit datorită identității românești și opțiunii unioniste, fermității și consecvenței membrilor PNL.

Evoluțiile de după 2006 au dezamăgit populația, însă național-liberalii promovează cu demnitate obiectivul Unirii, inclus în Statutul adoptat de Congresul al III-lea al PNL. Justiția națională și Curtea Constituțională au legalizat unionismul în stânga Prutului. Tot mai mulți importanți demnitari și strategi români, europeni, americani vorbesc deschis despre reunificarea celor două state românești.

După 2009, PNL a încercat să coopereze cu pretinșii guvernanți democrați, însă nu a reușit, de aceea, a trecut în Opoziție față de falșii proeuropeni.

Ei nu au edificat un stat de drept, nu au instituit un adevărat pluralism politic și de opinii, nu asigură libertatea de expresie și o presă echidistantă sau o justiție independentă. În schimb, există foarte multă corupție.

În consecință, PNL este continuu persecutat pentru opțiunea unionistă, fapt ce a prejudiciat funcționarea partidului și colectarea de fonduri.

În februarie 2012 PNL a inițiat Platforma unionistă ”Consiliul Unirii”, dând demnitate românilor de pe ambele maluri ale Prutului, prin acțiuni răsunătoare proUnire. Manifestările au fost sprijinite de oamenii de bună credință, cărora unioniștii le exprimă profundă recunoștință și speră că vor avea suport și în campania electorală ce a început.

Funcționarea unui partid extraparlamentar, românesc și unionist este incomparabil dificilă în raport cu funcționarea partidelor corupte din Parlament, care au funcționari și demnitari plătiți de stat, dar care activează pentru partide.

Este de prisos să amintim că toate instituțiile media cu impact aparțin grupărilor oligarhice și mafiote din partidele aflate la Putere și interesate să rămână la conducerea statului pe care îl slăbesc zilnic printr-un jefuire sistematică, aspru criticată de partenerii europeni.

De aceea, PNL solicită românilor și alogenilor cu demnitate națională sprijin financiar, pentru a apărea la TV, a promova clipuri, a se adresa alegătorilor.

Sprijinul poate fi: financiar, uman, logistic, precum și sub forma acordării votului propriu, dar și al prietenilor.

Aceasta fiind situația, PNL vă adresează APELUL-ÎNDEMN ”Investește în partidul tău și pentru UNIRE” – în care va colecta fondurile necesare în campania electorală, ce pot fi depuse, sub formă de donații la sediul partidului, pe Calea Ieșilor nr.6, Artima, etaj 4, Sculeanca, Chișinău. Tel.022 211818

Fondurile colectate vor servi pentru pregătirea materialelor informative și difuzarea lor în toată republica, despre avantajele Unirii Basarabiei cu România, pentru care pledează Partidul Național Liberal, format din oameni cinstiți, curajoși și consecvenți.

Viitorul Parlament va fi cu adevărat proeuropean numai dacă noi, adevărații unioniști și pro-români, vom avea o prezență cât mai mare! Promovarea PNL în Parlament va însemna promovarea de legi menite să ne apropie de România, printr-un proces complex și accelerat de reîntregire românească.

Contăm pe dumneavoastră, care sunteți alegători informați și patrioți și care doriți sincer revenirea cât mai grabnică a R.Moldova în marea familie românească!

Fiecare roman și alogen cu sentimentul demnității va putea contribui, prin efort propriu, la refacerea unității naționale românești – visul dintotdeauna al românilor de a trăi într-un singur Stat și într-o singură Țară – Românească!

Să nu uităm: “Împreună, facem Reîntregirea în 2018!” 

Trăiască România Mare în vechile hotare!

Așa să ne ajute Dumnezeu! 

Conducerea PNL

Chișinău, 4 octombrie 2014

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partidul Național Liberal © 2014 Frontier Theme
IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.
Menu Title