În pragul noului an – felicitare din partea PNL (video)

800px-Bratislava_New_Year_FireworksDragi prieteni,

Ne apropiem de sfârșitul anului 2014. A fost un an foarte greu, marcat de dezamăgiri, de minciuni, de alegeri manipulate, însoțite de vânzarea unor iluzii proeuropene, false și ieftine, de către niște farisei ce fură anii din viața unor generații de sacrificiu.

Noi, național-liberalii, unioniștii, am făcut și în acest an ce am putut – le-am explicat concetățenilor că nu există altă cale de a ieși din situația nedreaptă, în care se zbate societatea, decât Reîntregirea românilor într-un singur stat, european și puternic, ce va face față tuturor provocări din Est.

În acest an, noi, PNL, nu ne-am bucurat de sprijinul Dumneavoastră. Asta și pentru că suntem într-un stat încă fără lege, un stat dominat de grupări oligarhice și de clanuri mafiote, ce constituie o Putere extremistă, care folosește instituțiile publice doar pentru interesul propriu, contra cetățeanului.

De aceea, nici anul viitor, 2015, nu va fi unul ușor și aducător de realizări în interesul și pentru binele omului simplu.

Noi, membrii curajoși din PNL vă dorim să supraviețuiți, prin solidaritatea prietenilor și a rudelor, să vă creșteți și să vă educați copiii și să aveți un discernământ maxim în fața altor decizii pentru al doilea stat românesc, aflat, încă, sub cizma rusească și sub o Putere fricoasă în fața acestei dominații estice nefaste.

Să aveți un Crăciun Fericit, cu lumină în suflet și cu gândul la Domnul!

La Mulți Ani

Partidul Național Liberal

Chișinău, decembrie 2014

Comentarii

Lasă un răspuns