Ludmila Bolboceanu: Concertul organizat în PMAN îi afectează și mai mult imaginea lui Dodon

Igor Dodon a susținut că ziua de comemorare a soldaților sovietici căzuți în urma operațiunii Iași-Chișinău este o zi de sărbătoare, în care Moldova a fost eliberată de sub ocupația fascistă. 

Ludmila Bolboceanu, conferențiar universitar, membru al conducerii PNL, a fost invitata lui Dorin Galben la Știrea Zilei, pe 10 TV. Aceasta a vorbit despre acțiunile legate de sărbătorirea zilei de 24 august, care, conform lui Igor Dodon, a marcat momentul eliberării Moldovei de sub jugul fascist. Acesta crede cu tărie în semnificația și conotația pe care i-o acordă acestei zile.

”Eu cred că prin acest concert pe care îl organizează dumnealui pierde și mai mult din imagine. Nimic nu a făcut din ce a promis în campania electorală. De când a venit, e cu zâzanie. Ba îl încurcă istoria, ba îl încurcă limba, ba pe unioniști trebuie să-i pună la pușcărie… Numai cu amenințări. (…) Domnule, țara nu este a ta, ci este a noastră”, a spus Ludmila Bolboceanu.

Reamintim că Igor Dodon a decis să marcheze 24 august prin invitarea unor artiști din Federația Rusă să cânte în PMAN, fără a indica însă sursele de finanțare.

http://10tv.md/2017/08/25/ludmila-bolboceanu-concertul-organizat-pman-ii-afecteaza-si-mai-mult-imaginea-lui-dodon/

 

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns