Vor opri forțele eurounioniste revanșa Stîngii extreme în Anul Centenarului Unirii? La Jurnal TV…

Discuții interesante, utile și persistente despre anul 2018, – care se anunță tensionat, cu surprize politice bune și mai puțin bune – au avut loc în această emisiune.

Partea de clasă politică proeuropeană, proromânească, unionistă are datoria să formeze un bloc electoral, pentru a se opune presiunilor și abuzurilor părții de clasă politică prorusă, antinațională, ca și guvernării ce creează o stabilitate care ar putea conduce la revanșa Stîngii extreme, paradoxal – în Anul Centenarului Unirii, la împlinirea a o sută de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Președintele PNL Vitalia Pavlicenco a menționat efortul noii Mișcări Civice Europene, care îndeamnă forțele eurounioniste să se regăsească pe o Platformă comună în scrutinul din 2018. Cu această entitate asociativă a avut o discuție și conducerea național-liberalilor, care a salutat că poziția exprimată de PNL.md în acești ani, vizînd coagularea politică a Dreptei, se materializează în pozițiile unor grupuri influente din societate care urmăresc realizarea unui imperativ incontestabil.

SP al PNL.md

Comentarii

Lasă un răspuns