În numele PNL și al altor componente ale Consiliului Unirii s-au depus flori și s-a semnat în Cartea de condoleanțe la Ambasada României

IMG_5929IMG_5928Un grup reprezentativ din partea Consiliului Unirii, incluzând membri ai PNL, ai Asociației Veteranilor de Război-1992 ”Tiras-Tighina”, ai Fundației Dezrobirii Basarabiei a depus astăzi, marți, 3 noiembrie, flori și a semnat în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada României urmare a tragicului eveniment de la București, unde au ars de vii, într-un incendiu, mulți tineri și persoane de alte vârste. 

Semnatarii au exprimat sincere condoleanțe poporului nostru român, rudelor și prietenilor semenilor, care și-au pierdut viețile în tragicul caz. Au fost făcute declarații pentru TVR-Moldova, ai cărui reporteri au adresat întrebări în legătură cu depunerea de flori și consemnările în Cartea de condoleanțe.

IMG_5931A fost remarcată solidaritatea românilor, care au sărit în ajutor cuIMG_5937 riscul propriilor vieți, precum și solidaritatea basarabenilor, care au donat sânge pe ambele maluri de Prut pentru cei aflați în spitale după incendiu.

Național-liberalii au adresat acest apel basarabenilor, fiind convinși că, împreună, se va depăși puțin mai ușor peste acest dezastru sufletesc.

Serviciul de presă al PNL 

Comentarii

Lasă un răspuns