La Marșul unionist, propus de PNL, de la 8 noiembrie, au venit oamenii cei mai sinceri

IMG_6020Propunerea pe care am făcut-o, din partea Consiliului Unirii, a componentelor acestei Platforme unioniste, celorlalți, care se revendică drept unioniști, cum ar fi Platforma BUN, a fost acceptată și – după o Declarație anterioară privind o poziție comună a forțelor unioniste – astăzi a avut loc un Marș prin care participanții s-au solidarizat cu cei ce deplâng, revoltați, peste Prut, victimele incendiului de la Clubul Colectiv și care cer o clasă politică necoruptă.

Unioniștii de dincoace de Prut au cerut un Guvern comun. Este și în spiritul Platformei PNL, care a avut mai mulți membri ai Consiliului Unirii pe listele sale în alegeri și care a propus un Program concret pentru un Guvern al Unirii. Aceasta poate începe printr-un Guvern comun.

IMG_6050Și mă bucur că mai mulți unioniști au răspuns initiațivei mele privind acțiunea de la 8 noiembrie privind coagularea eforturilor într-o manifestare comună, a BUN-ului și a Consiliului Unirii. PNL,TVR-92 Tiras-Tighina, membri ai Consiliului Unirii, au mobilizat oamenii pentru duminică, au venit unionițti din multe raioane, dar încă nu există conștientizarea necesității de cooperare corectă.

Unii unionisti, mai tineri, se comportă ca ți „platformițtii”, care vorbesc numai ei în fața oamenilor… După care lumea ne intreabă de ce nu suntem ți noi acolo. Păcat, mare păcat..

Asta ne va da de gîndit…

Vitalia PAVLICENCO
IMG_6011
IMG_6012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://plus.google.com/photos/+PNLMoldova/albums/6215512033412113441

Comentarii

Lasă un răspuns