Lansarea candidatului PNL, Lilia RANOGAEȚ, pentru funcția de Primar General: ”De ce are nevoie Municipiul Chișinău?”

https://realitatealive.md/live-lansarea-candidatei-partidului-na-ional-liberal-la-func-ia-de-primar-al-municipiului-chi-inau-lilia-ranogaet–100244.html

Problemele orașului sunt vizibile, cu toții le cunoaștem vorbim despre ele, iar candidații la funcția de primar promit să le resolve.
Însă noi nu avem nevoie de speculări și promisiuni deșarte.

Avem nevoie de rezolvarea problemelor.

Cine o poate face? Numai un conducator care are o bună experiență de muncă.

S-a tot vorbit în acești ani că e nevoie de un gospodar. Dar au tot fost votați politicieni care au promis, dar nu au făcut nimic ori aproape nimic. Se schimbă fețele, se schimbă măștile și apartenența la partide, dar radical nimic nu se schimbă. Se promite și nimic nu se face sau aproape nimic .

La oraș, însă, avem nevoie de politica rezolvării problemelor.

DE CE AM HOTĂRÂT SĂ CANDIDEZ PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR GENERAL AL MUNICIPIULUI CHIȘINĂU?

Nu mai pot rămâne indiferentă față de această situație, nu mai vreau să stau și să privesc cum vin atâția politicieni și nepoliticieni, care promit multe și mărunte, după care, încăpuți la conducerea orașului, nu îi mai văd pe oamenii simpli, nu îi aud până la următoarele alegeri, fură și se tot îmbogățesc, furându-ne, totodată, și șansa la viață, la dezvoltare, la viitor în orașul nostru. Ne-am ales cu o degradare totală, cu lume dezamagită, care lasă totul și pleacă, cu mai mulți copii fără mame. Situația este tot mai gravă.

Nu pot sta deoparte când știu că se poate și altfel, pentru că sunt sigură că ne putem crea alte condiții de trai și muncă aici, în orașul nostru.

Am ferma convingere că la Primărie e nevoie de mai puține vorbe și de mai multe eforturi, decizii, acțiuni.

Politicienii ar trebui să adopte politici strategice, de dezvoltare la nivel general, de stat, însă orașul trebuie să fie condus de un economist, care vede aplicativ prioritățile și modul lor de soluționare.

CINE SUNT EU, LILIA RANOGAEȚ?

Mă consider un lider carismatic în domeniul meu, onestă și responsabilă în totul ce zic și ce fac, văd finalitatea în ceea ce îmi propun să realizez. Adică – obțin mereu, cu toate greutățile, rezultate, am rezistența, capacitatea și cunoștintele necesare de bun organizator.
În actuala mea activitate profesională putem executa proiecte mari și durabile rapid și sigur – ultimul meu proiect economic este o Fabrică de confecții cu 600 locuri de muncă, pe o suprafață de 4000 m2, construită și dată în folosință în doar un an.

Știu că pot contribui la crearea, în Municipiu, a unui mediu investițional atactiv, care să asigure libertățile economice ale oamenilor de afaceri, ceea ce va spori posibilitățile social-culturale pentru un trai mai confortabil al chișinăuenilor.

Sunt o femeie de afaceri care sunt și un bun manager. Nu doar despre mine, dar despre multe alte doamne temerare, dar și de succes, din sfera businessului, pot spune că sunt serioase și cu multă răspundere, pentru că o gospodărie și o familie este, la fel, în primul rând, în grija femeii. În afaceri, doar anvergura este mai mare.

CE PRINCIPII DORESC SĂ IMPUN?

  • să nu furăm
  • să muncim- eu cel mai mult- , dar și toți ceilalți să muncească la fel
  • să cooperăm cu angajații pe bază pe echitate, respect reciproc, motivație și dedicație
  • să luăm toate deciziile organizatorice, structurale, legate de sarcini și atribuții, adică de optimizare a activității angajaților de la Primărie și de la întreprinderile municipale doar împreună, prin analiză colegială
  • să manifestăm permanent interes și deschidere pentru orice propuneri de îmbunătățire a activității Primăriei și a întreprinderilor subordonate.
Comentarii