Pe 2 februarie 2019, PNL a împlinit 12 ani de rezistență demnă, de la înregistrarea sa la Ministerul Justiției

Albert EINSTEIN: ”Nu totul ce conteaza poate fi numarat și nu totul ceea ce se numara conteaza cu adevarat”

Nicolae STEINHARDT, ”Jurnalul fericirii”: ”In politica, nu trebuie intotdeauna sa ciștigi, ci sa iti mentii convingerile, pozitiile, sa incerci sa ai dreptate și sa demonstrezi mereu acest lucru”.

Cu ocazia acestei aniversări de rezistență politică, ce coincide cu actuala campanie electorală în care PNL participă cu listă națională și cu trei candidați în circumscripții, conducerea PNL adresează sincere felicitări tuturor membrilor și simpatizanților național-liberali, care cred, în continuare, în idealul sacru al Unirii, făcându-și, fiecare, mica sa contribuție, la istoria PNL.md – una de spirit, o manifestare de consecvență morală, politică, națională.

Conducerea PNL a publicat, în ultimele săptămâni, în ultimele zile mai multe materiale, inclusiv foarte mari, prin care a arătat și a oferit celor interesați, posibilitatea să citească, să se informeze și să mediteze asupra a ceea ce a însemnat istoria PNL.md din 2007 încoace și de chiar mai multă vreme.

Reiterăm: PNL.md se revendică de la 1. Istoria națională, frumoasă, de modernizare și Reintregire a României, a PNL de până la 1989. 2. PNL se revendică de la național-liberalii din perioada interbelică și a publicat (vom republica și acum) lista celor peste 550 de național-liberali persecutați, deportați, foști demnitari aleși între Prut și Nistru, ai căror unii nepoți și strănepoți sunt și azi membri ai PNL.md. 3. PNL se revendică de la efortul primelor două formule PNL din Basarabia, conduse de Andrei Iuri-Apostol, deputat, doctor în științe fizico-matematice, și de Mircea Rusu, deputat, doctor în economie, care au precedat actuala a treia formulă a PNL, condusă de Vitalia Pavlicenco, doctor în filologie. 4. PNL se revendică și își asumă scurta, dar frumoasa istorie de rezistență de 12 ani, din 2017 încoace, obținând multe realizări politice și morale, de demnitate națională și de sorginte unionistă.

Vă mulțumim tuturor pentru rezistență! Să ne dorim succes în această campanie electorală crucială!

Chișinău, 2 februarie 2019,

Comentarii