PNL va doreste un Craciun fericit si La Multi Ani!

Anul care a trecut a fost pentru fiecare extrem de greu. Doua campanii electorale, tensiuni politice, revolta tinerilor si reprimarea protestatarilor care au contestat alegerile furate de comunisti.

Partidul National Liberal a fost, prin forta sa, in viltoarea evenimentelor. A mobilizat oamenii, pentru a apropia Libertatea. PNL si-a tinut Congresul al II-lea, a sprijinit partidele liberale care au invins in doua scrutine, s-a angajat in procesul de reformare a societatii, dupa zece ani de tergiversare a schimbarilor, atit de necesare, dar atit de intirziate, in Republica Moldova.

Partidul National Liberal, prin oamenii sai de calitate, care fac o echipa gata sa infrunte noi sfidari ale evolutiilor politice, care ramine deschis consolidarii fortelor politice nationale, va doreste la toti un Craciun fericit, frumoase sarbatori de Anul Nou si La Multi Ani! Fie ca Anul 2010 sa ne aduca libertatea definitiva si ireverisibiltatea orientarii europene a celui de-al doilea stat romanesc – perspective menite sa ne conduca spre regasirea impreuna cu toti romanii, intr-un spatiu comun liberal romanesc.

Partidul National Liberal
23 decembrie 2009

Comentarii

Lasă un răspuns