Răspunsul Alinei Gorghiu, copreședinte al PNL.ro, la Mesajul de felicitare al PNL.md

București, 23 Decembrie 2014

Dnei Vitalia Pavlicenco,

Președintele Partidului Naţional Liberal din Republica Moldova

Stimată doamnă Preşedinte Pavlicenco,

Vă mulțumesc pentru mesajul pe care mi l-ați transmis după alegerea în funcția de copreședinte al Partidului Național Liberal.alina_gorghiu

Am convingerea că partidele noastre vor continua buna colaborare avută până în acest moment şi vă asigur că din noua mea poziție voi depune toate eforturile necesare pentru sprijinirea parcursului european al Republicii Moldova.

În final, vă rog să primiți expresia întregii mele considerații, alături de urările mele de succes pentru partidul pe care îl conduceți.

Alina Gorghiu, Copreședinte al Partidului Național Liberal

Acesta a fost Mesajul PNL.md:

 

MESAJ DE FELICITARE

adresat de Partidul Național Liberal din Republica Moldova cu ocazia alegerii Alinei GORGHIU în funcția de președinte al Partidului Național Liberal din România

Stimată Alina GORGHIU,

 

pavlicenco-PNL REDACTATAPartidul Național Liberal din al doilea stat românesc, Republica Moldova, a luat cunoștință cu multă satisfacție de opțiunea național-liberalilor din România de a alege  lider politic o femeie.

PNL din stânga Prutului activează de opt ani în a treia formulă, marcată de promovarea, cu demnitate, a aspirației de reunificare a celor două state românești. PNL din Republica Moldova a salutat poziția PNL din România privind imuabilitatea valorilor național-liberale. O Decizie similară a adoptat, recent, în ședința din 13 decembrie, Delegația Politică Națională a PNL din Republica Moldova, care se revendică de la hotărârile istorice ale membrilor de vază ai PNL, ce au modernizat și reîntregit România, precum și de la eforturile autentice ale PNL din România de a aduce Țara în NATO și UE.

PNL din Republica Moldova speră să stabilească o cooperare eficientă cu PNL din România – partide care împărtășesc speranța idealului istoric al românilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Vitalia PAVLICENCO,

președintele Partidului Național Liberal din Republica Moldova

Comentarii

Lasă un răspuns