Sergiu IONIȚĂ este candidatul PNL pentru funcția de Primar al Municipiului HÂNCEȘTI

Sergiu IONIȚĂ este candidatul cu numărul 1 pentru funcția de Primar al Municipiului HÂNCEȘTI, candidat pentru funcția de consilier municipal

Sergiu IONIȚĂ s-a născut în anul 1979 în Hâncești, este căsătorit și are doi copii. A absolvit, în 1996, școala medie generală nr.3 din localitate. A absolvit, în anul 2002, Universitatea Agrară din Moldova, Facultatea de medicină veterinară. Este Inspector superior la PIF Leușeni–Albița (Punctul de Inspecție la Frontieră). Președintele Republicii Moldova l-a decorat, în anul 2009, cu Distincția de stat “Om emerit”.

Sergiu IONIȚĂ: ”Fac parte din noua generație și consider că este necesar să intre mai mulți tineri cu experiență în competiția pentru administrarea locală, unde, în mod real, putem schimba viața fiecărui om. Candidez pentru funcția de Primar al Municipiului Hâncești din partea Partidului Național Liberal. Îmi propun să valorific oportunitățile de dezvoltare a municipiului nostru, oferite de o bună cooperare – la nivel local – cu autoritățile corespunzătoare din România, precum și de suportul structurilor Uniunii Europene și al țărilor membre ale acesteia. Avem și concetățeni reveniți acasă cu experiență de muncă și administrativă din Occident, care vor să investească efort, experiență și profesionalism în administrarea corectă a localității noastre.

Ca cetățean active și energic, înțeleg, la fel ca și Dumneavoastră, – viitorul pe care îl edificăm împreună e pentru generația noastră. Noi nu avem dreptul să stăm la o parte. Împreună cu oamenii sinceri, curajoși și principiali, le putem oferi oamenilor un alt mod de soluționare a problemelor sociale, economice, culturale în Municipiu. Noi, tinerii administratori, le-am putea reda concetățenilor convingerea că nimeni nu le va mai fura bugetele publice de toate nivelurile. Le-am putea reda încrederea în viitor și în orientarea spre Vest.

Ce ÎMI PROPUN SĂ FAC:

1. Să asigur o bună și eficientă conlucrare postelectorală cu toți consilierii municipali, indiferent de culoarea politică a partidului care i-a promovat, fără șantaj și fără coruperea lor, fără cumpărarea voturilor.

2. Să efectuăm prioritar un audit la Întreprinderile municipale ,,Apă-Canal,, și ,,Regia-ARA”, cu alegerea directă a șefilor de întreprinderi de către locuitori.

3. Să soluționăm definitiv situația legată de albia râului Cogâlnik – o problemă-promisiune rămasă pentru Hîncești NEREZOLVATĂ de peste 16 ani.

4. Să revizuim listele cu toate cererile cetățenilor care trebuie să beneficieze de locuri de casă, începând cu anul 2007 până în prezent.

5. Să identificăm și să angajăm, prin concurs, o persoană care se va ocupa nemijlocit, în cadrul Primăriei, de proiecte și de obținerea investițiilor străine pentru Municipiu.

6. Să asigurăm legătura directă și transparentă cu cetățenii, prin includerea, în componența tuturor comisiilor de specialitate din Consiliului Municipal, a unor persoane cunoscute din sectorul asociativ.

7. Să asigurăm circulația cu transport în sectoarele ,,Malaia Zemlea,, și ,,Miciurineț,, cu amenajarea stațiilor de așteptare.

8. Să fiu deschis oricărei colaborări, să discut deschis și să ascult problemele și solicitările fiecăruia, pentru a găsi împreună soluții și a rămâne să locuim aici, unde suntem și unde ne putem face traiul mai frumos.

Mie îmi pasă de soarta localității, de situațiile care trebuie gestionate corect și responsabil. E nevoie să cheltuim corect și în mod optim banul public, în interesul comunității. Îmi doresc să îi unim pe locuitori, pentru a rezolva în comun problemele rămase nerezolvate, dar și problemele noi ale municipiului.

Votăm Sergiu IONIȚĂ, candidatul PNL, cu numărul unu în buletinul de vot!

Votăm un candidat cu voință și experiență!

Votăm SÂGEATA!

Comentarii