UN EX-PRIM-VICEPREMIER ESTE GATA SĂ O VOTEZE pe ALEXANDRA CAN! 

SPRIJIN PENTRU CANDIDATUL LA PRIMĂRIA CAPITALEI, ALEXANDRA CAN!

Fostul prim-vicepremier, Nicolae Andronic, o cunoaște bine pe Alexandra Can, vicepreședinta Partidului Național Liberal (PNL), fosta colegă din Guvernul Sturza, care acum candidează la funcția de Primar al capitalei.

Contactat de reporterul www.curentul.md, Andronic a spus că și-ar dori ca Alexandra Can să câștige alegerile din 20 mai.

„Mai ieri eram nehotărât pentru cine voi vota, de aceea, chiar m-am bucurat că Alexandra Can și-a înaintat candidatura. Este o candidatură binevenită la cârma orașului pentru că are toate competențele necesare. Și le-a demonstrat atât la minister, cât și la fabrica Artima. Este sociabilă, energică, un bun organizator și repede se acomodează în funcție. Cât am fost la guvernare, nu am avut probleme cu Ministerul Industriei. A reușit să se impună și ca specialist în domeniu și ca fruntaș în partidul pe care îl reprezintă. Și, cel mai important, Alexandra Can ar fi un primar al tuturor chișinăuenilor, indiferent de viziunile politice”, a declarat fostul prim-viceprim-ministru al Republicii Moldova.

Alexandra Can a fost înaintată în alegerile de la primăria Capitalei din partea Partidului Național Liberal. În perioada martie-decembrie 1999 a deținut funcția de ministru al Industriei și Comerțului în Guvernul condus de Ion Sturza.

Dumitru Garcaliuc

http://tribuna.md/2018/04/20/sprijin-neasteptat-pentru-candidatul-la-primaria-capitalei-alexandra-can-un-ex-prim-vicepremier-este-gata-sa-o-voteze/

Comentarii

Lasă un răspuns