DE DRAGOBETE, VOTĂM PE ÎNDELETE, Votăm PNL! – Cu România – în NATO și UE! Mesaj video

Mesajul PNL înainte de ziua votării

Dragi prieteni,

Sunt președintele primului partid statutar unionist de la noi – PNL – și vă adresez un ultim mesaj electoral.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați ajutat în alegeri, care ați decis să votați Lista națională a PNL, cu 40 de candidați onești, și pe cei din trei circumscripții: Galina Andries nr.13 – Rezina-Soldănesti, Ion Calmîc – nr.35 Căușeni-Anenii-Noi, și Gheorghe Furdui – la Vest nr.50. Pe cei încă indeciși vă invităm să votați PNL, să votați Săgeata Unirii!

În anul 2012, PNL a obținut – în justiție și prin poziția Curții Constituționale – dreptul de a milita politic pentru Reunire. Atunci, un ministru al justiției din Alianța pentru Integrarea Europeană voia să interzică PNL pentru obiectivul Unirii, dar nu a reușit. Tot mai multe partide îsi asumă obiectivul Unirii și noi salutăm amplificarea curentului unionist.

În campaniile electorale din 2010 și 2014 am adresat un îndemn la solidarizare națională, pentru aspirația sfânta de reunificare a Basarabiei cu România. În acest an, 2019, PNL – un partid emblematic și de sacrificiu, prin adevărul curajos spus și lupta sinceră pentru Unire, – vă solicită votul pentru o Fracțiune unionistă în Parlament.

Ca să se ştie şi în capitalele europene că Legislativul de la Chișinău are un grup parlamentar cu mandat de la populaţie, pentru a promova – în interior şi în exterior – Unirea celor două state romaneşti.

PNL are – în sondaje – între 10 si 12 la sută „încredere și aprecieri politice“.

Pentru Unire pledăm neabătut și împreună. De aceea, PNL îi propune clasei politice de pe malurile Prutului să semneze – după modelul Declarației de la Snagov, 1995, România, un Angajament politic pentru NATO, UE, Unire! – ținând cont de Declarația Parlamentului de la București din anul Centenarului Unirii, dar şi de Rezoluția nr.148 din 28 iunie 1991 a Senatului American, intitulată ”Guvernul SUA trebuie să susțină eforturile Chișinăului de a negocia Reunificarea cu România”.

Timp de 27 de ani, oamenii votează cu speranță integrarea europeană, pe care au crezut-o MEREU mai aproape decât Unirea. Însă, în următorii 20 de ani, UE nu prevede o extindere spre Est. După atâta Independență, iată că rămânem cu trupe rusești de ocupație pe teritoriul național. De aceea, DOAR Reunirea cu România ne poate face liberi, într-un spațiu de normalitate.

E o rușine națională să alegem, după 27 de ani, între o Stangã prorusă, clanuri oligarhice şi forțe pretins proeuropene, patronate tot de „centrişti de stinga“ gen Lucinschi. Unii lideri ai Blocului ACUM îi consideră pe unioniști “forțe nesănătoase”, la fel cum, amicii lor, furând de zor, de prin 2009 încoace, i-au numit pe unioniști „inamici ai integrării europene”, ce “le distrug statul”. Aşa spune si Dodon, aşa spun alți exponenți ai intereselor străine!

Dușmanii integrării europene sunt nu unionistii, ci hoții de stânga și de dreapta, acoperiti cu frazeologie pro-Vest, de toate culorile curcubeului, pripășiți și în partide moldo-ruso-europeniste, care nu au trecut testul identității româneşti. Aceştia vor să ne ducă în UE prin Moscova, sub patronajul lui Lucinschi și cu Dodon, care vrea băgarea unioniștilor la pușcărie, anularea Acordurilor cu UE, federalizarea.

Nu acesta e viitorul nostru. Dacă îi mai credeți o dată, le furați viitorul copiilor pe care îi iubiți! Viitorul, adevărul istoric și unica soluție sunt Reunirea cu România – Țara noastră, în a cărei componență am avut o altă viață!

Să nu le mai permitem antiromânilor de dreapta sau de stânga să calce în picioare elita unionistă a societății!

Să dăm dovadă de demnitate – să nu votăm pentru pomeni, să nu ne încredem în promisiunile mafioților îmbogățiți pe spinarea omului simplu.

E timpul să nu mai greșim. E timpul să votăm PNL. Partid cu oameni curați, neșantajabili, consecvenți, care nu au furat, nu se tem de Legea Lustrației, au cerut ieșirea din CSI, intrarea în NATO, care au organizat sincere manifestări unioniste din 2008 încoace.

Am publicat pe site-urile PNL și Consiliului Unirii Bilanțul activității noastre de 12 ani, strategii, proiecte, planuri, concepte privind înfăptuirea Reunirii cu România, ca să iesim din mocirlă prorusească, prin UNIRE!

Stimați intelectuali! Vă adresăm un mesaj special! Ați vrut să fie bine și ați votat mereu mesajul proeuropean, deși sunteți cu toții unioniști. Nu îi mai votați pe cei cu șanse prin sondaje, pentru că exact aceștia v-au răpit șansa de a crea și a trăi. Nu mai îndemnați să se dea un vot zis ”util”, pentru că acel vot s-a dovedit a fi MEREU inutil. Votați Unirea și îndemnați-i pe semeni să voteze la fel! De Dumneavoastră, de noi toti depinde viitorul copiilor, destinul acestui teritoriu.

Să votam PNL!

Să votăm un viitor unionist, european!

Să votăm Săgeata Unirii!

Comentarii