A plecat la Domnul un român adevărat – Tudor Arseni, vicepreședinte al PNL Orhei

ArseniLa vârsta de 61 de ani, după o maladie regretabilă, a plecat la Domnul Tudor Fără titluArseni, om de cultură, interpret amator popular, luptător neobosit pentru cauza românismului, un unionist fervent și activ. Tudor Arseni, născut în Hâncești și stabilit ulterior cu traiul în Orhei, a venit la PNL după alegerile parlamentare din 2009, dezamăgit de comportamentul politicienilor din partidele postcomuniste. A reorganizat echipa de la Orhei și a participat la alegerile parlamentare din 2010, când PNL a lansat – chiar la Orhei – campania electorală, invitându-i pe toți unioniștii sub drapelul său.

 

A fost ales președinte al OT Orhei a PNL și a organizat, împreună cu echipa, multe acțiuni unioniste și de demnitate în orașul-leagăn al Unirii din 27 martie 1918. Ulterior, a fost ales vicepreședinte al OT Orhei a PNL, după conferința în care un alt coleg a fost promovat ca lider teritorial.

 

1452031_605155149519901_877567356_nTudor Arseni cânta la mai multe instrumente, fiind un om cu o pregătire muzicală și activând în domeniul culturii.

 

Sub conducerea sa, OT Orhei a PNL a adunat mulți membri buni, fiind una dintre structurile cu persoane dintre cele mai dedicate cauzei unionismului, care a participat și la toate acțiunile dedicate Unirii cu România, desfășurate la Chișinău, Bălți, București, Alba Iulia.

 

10102012970Pleacă unioniștii la Domnul, să facă acolo Unirea, dacă aici încă fariseii sunt la Putere…

PNL exprimă condoleanțe familiei, rudelor, prietenilor.

 

Dumnezeu să îl odihnească în pace.

 

Conducerea Partidului Național Liberal  

 

Comentarii

Lasă un răspuns