Află cum a ajuns bikerul cu voce de aur, Sergiu Braga, primar PNL la Ulmu, Ialoveni – VIDEO

braga la o Seara perfectahttp://acasatv.md/article/o-seara-perfecta/satul-ulmu-si-a-ales-un-edil-vedeta-afla-cum-a-ajuns-bikerul-cu–1026141.html

Sergiu Braga, cunoscutul biker cu vocea de aur care a facut furori la X-Factor, a devenit primar. Localnicii din satul Ulmu si-au ales un edil vedeta. Desi ceilalti candidati spun ca e prea tanar si neexperimentat pentru aceasta functie, interpretul este gata sa le demonstreze ca si-a meritat locul in fotoliu de primar. Cat de pregatit este, daca stie ce are de facut la Ulmu si prin ce poveste urata a trecut in ziua alerilor, Sergiu Braga a povestit la O Seara Perfecta.

“Sunt din partea partidului PNL. Vom face o cursa cu motocicletele prin Europa, va dura cateva zile, aceasta va coincide si cu o deplasare pe care o voi avea in Romania. Ma simteam bine asa cum eram , interpet de opera si muzica usoara, castigam bine, timp de 2 ore imi fac salariul unui primar. Am simtit totusi nevoia sa ma implic, avem un sat frumos si vreau sa am grija de el.”, a povestit Sergiu Braga, la O Seara Perfecta.

“Nu cred in culorile partidului, cred in oamenii care lucreaza acolo. M-am nascut intr-o familie de muncitori, oameni educati si intelepti, tatal meu a fost primul om care mi-a spus ca o sa ma ajute si mama m-a sustinut in decizia mea. Dorin Chirtoaca este un exemplu pentru mine, imi place tot ce face el. Vreau sa dezvolt turismul in localitatea noastra.”, a dezvaluit Sergiu Braga, la O Seara Perfecta.
http://acasatv.md/article/o-seara-perfecta/satul-ulmu-si-a-ales-un-edil-vedeta-afla-cum-a-ajuns-bikerul-cu–1026141.html

Comentarii

Lasă un răspuns