Alexandra CAN a fost înregistrată candidat pt Primăria Chișinău în ședința extraordinară a Consiliului Electoral al Circumscripției Electorale Mun.Chișinău nr.1

Luni, la ora 17.00, a avut loc ședința organismului de resort, care a înregistrat-o pe Alexandra CAN, vicepreședinte al PNL, în calitate de candidat pentru funcția de Primar al Chișinăului. Membrii PNL îi doresc succes și propun – așa cum au procedat mereu – un dialog forțelor democratice care și-au înaintat candidații, pentru a nu admite revanșarea forțelor prorusești la conducerea capitalei celui de-al doilea stat românesc și pentru a pregăti un proiect comun în perspectiva alegerilor parlamentare.

https://www.privesc.eu/Arhiva/80925/Sedinta-extraordinara-a-Consiliului-Electoral-al-Circumscriptiei-Electorale-mun–Chisinau-nr-1

Despre Alexandra CAN

 1. Alexandru CAN este o doamnă luptătoare pentru valorile naționale, pentru obiectivul politic unionist.
 2. A fost mereu participantă la procesul politic luptând în tabăra democrată, reformatoare, liberală, proeuropeană și proromânească.
 3. Și-a asumat imperativul Reunirii cu România și, ca unul dintre conducătorii PNL, îl promovează pe parcursul a 11 ani.
 4. A participat la campaniile electorale la care a fost prezent PNL, în 2009 candidând pe lista MAE pentru funcția de premier.
 5. Este persoana care a promovat femeile și tinerii, care i-a sprijinit și cinstit pe reprezentanții vârstei a treia.
 6. Are o bogată experiență managerială și administrativă, în calitate de funcționar în structurile administrației locale și centrale de stat, deținând funcția de ministru al industriei și comerțului în Guvernul Sturza.
 7. Este o persoană neșantajabilă, integră, necoruptă și incoruptibilă.
 8. Are un discurs clar, deschis, univoc, ferm și convingător.
 9. Și-a propus mereu serviciile, și-a oferit expertiza de bun manager și tinerilor veniți intempestiv în unele funcții, prea complexe pentru ei.
 10. Este o persoană cu multă disponibilitate pentru dialog, negocieri și pentru identificarea unor soluții bune sau chiar optime în situații dificile.
 11. Ca economist și manager, a demonstrat că poate transforma o întreprindere industrială din falită în una de succes.
 12. În calitatea de candidat la funcția de Primar general al Chișinăului, poate fi o verigă între tinerii care au condus cu dificultăți orașul și tinerii care vor veni în a doua etapă a manifestării lor ca o nouă clasă politică.
 13. Are calități diplomatice, desfășurând o intensă cooperare pe linia profesională și asociativă.
 14. Are incontestabile calități de lider și bun organizator.
 15. Spre deosebire de alți candidați, Alexandra CAN poate fi un este liant al societății, fiind respectată de reprezentanți ai diferitelor etnii, care au încredere în asemenea personalitate.
 16. Alexandra CAN are prieteni și sprijinitori din rândul europarlamentarilor.
 17. Are foarte multe relații din partea unor buni profesioniști și administratori din primul stat românesc.
 18. Pentru munca prestată de-a lungul activității sale administrative și profesionale s-a învrednicit de înalte distincții, inclusiv din partea Statului Român.
Comentarii

Lasă un răspuns