Apelul PNL.md: Veniți cu noi, veniți cu PNL, cu adevărul, cu un viitor românesc european!

Partidul National Liberal a demonstrat, pe parcursul existentei sale de aproape 13 ani, prin faptă concretă – liste electorale in alegeri locale sau parlamentare cu unionisti, indiferent ca erau ori nu membri de partid -, deschidere, solidaritate si speranta de consolidare. PNL a avut cele mai bune liste electorale si oameni integri cu demnitate, care le-au onorat prin atasamentul lor fata de valorile nationale si aspiratiile romanesti. Insa otantii prefera minciuna, hotii si traficantii de populism.

Alegerile locale din acest an au loc intr-o atmosfera de speranra europeana compromisa, chiar daca falsa partida ruso-vestica este sigura ca ii va mai manipula o data pe oameni. Toti se inghesuie “la sansa” si “la cei de la putere”, desi simt in spate tot mai mult suflul Siberiei.

Multi unionisti au gresit si s-au mai lasat o data inselati de iluzia ca Europa e peste deal, iar Romania – peste munte, cind lucrurile stau total invers. Doat prin Reunirea cu Romania R.Moldova poate ajunge in Uniunea Europeanã.

De aceea, avind in vedere cumplita dezamagire a unei mari parti din unionisti care au votat rusoeuropenisti, PNL ii indeamna pe toti doritorii demni si verticali sa fie alături de PNL, să candideze pe lista partidului curat si vertical, precum este PNL, care a ramas pe pozitii nationale, cu adevarat patriotice, proromanesti si proeuropene si care e primul și unicul partid sincer care spune adevarul – viitorul acestei populatii si al acestui teritoriu este doar in cadrul Romaniei Mari, intr-o Europa Unita, fapt ce va fi – mai devreme sau mai tirziu -, dar cu cit va fi mai devreme, va fi cu atit mai bine.

Veniti cu noi, veniti cu PNL, veniti cu adevarul, cu un viitor romanesc european!

PNL,
Chisinau, 25 august 2019

Comentarii