Comunicat de presa

MAE reaminteste partidelor care doresc semnarea Pactului National impotriva Coruptiei, ca mai au la dispozitie o singura zi

Miscarea social-politica ACTIUNEA EUROPEANA reaminteste partidelor din Republica Moldova ca a mai ramas o singura zi pina la expirarea termenului de semnare a PACTULUI NATIONAL IMPOTRIVA CORUPTIEI. Reamintim ca documentul propus de MAE cuprinde un set de masuri obligatorii, cu aplicare imediata dupa alegeri, menite sa scape statul de caracatita mitei si a hotiei.

Miscarea social-politica ACTIUNEA EUROPEANA atrage atentia formatiunilor politice angrenate in campania electorala ca, prin ignorarea masurilor propuse in acest Pact, accepta starea de fapt si se declara indiferente fata de coruptia generalizata din Republica Moldova, principala cauza a saraciei in care se regasesc mii de cetateni. Reamintim ca nevoia de a lupta impotriva flagelului coruptiei este temeiul care a stat la baza lansarii, in data de 4 martie a.c., de catre MAE, a Pactului National impotriva Coruptiei. La semnarea sa au fost invitate sa se alieze toate partidele, indiferent de culoarea politica, cu exceptia PCRM, PPCD, PSD si UCM, care si-au pierdut deja orice urma de credibilitate.

Serviciul de Presa al MAE
10 martie 2009

Comentarii

Lasă un răspuns