„Echipa lui Crin” pentru Republica Moldova

Proiectul demarat de către Tineretul Naţional Liberal pentru a-l sprijini pe candidatul partidului la Preşedinţia României s-a extins de curând şi în Republica Moldova. Astfel, tinerii basarabeni care posedă cetăţenie română se vor putea implica activ în susţinerea lui Crin Antonescu în demersul său de a deveni primul preşedinte liberal al României.

Coordonatorul Echipei lui Crin pe zona Republicii Moldova este Vicepreşedintele TNL, Victor Ionescu – domnia sa având o vastă experienţă în lucrul cu structurile de tineret de peste Prut.

În spiritul Rezoluţiei prezentate cu ocazia Conferinţei Naţionale a TNL, mi-am asumat coordonarea Echipei lui Crin în Republica Moldova şi sper ca acest demers să se constituie nu numai ca un aport valoros în campania primului preşedinte liberal al României, ci şi într-un sprijin consistent prin măsuri concrete pentru tinerii basarabeni, atât cei din asociaţiile de tineret liberale, cât şi cei neînregimentaţi politic, a declarat Vicepreşedintele TNL, Victor Ionescu.

„Echipa lui Crin” (www.echipaluicrin.ro) este un proiect politic adresat tuturor tinerilor – atât celor care împart valorile liberale, dar şi cei fără culoare politică, sau chiar membrii ai altor partide care au ca deziderat comun o Românie a bunului – simţ.

Victor IONESCU
VICEPREŞEDINTE TNL
Comentarii

Lasă un răspuns