Filiala PNL Telenesti, si-a ales conducerea la conferinta de duminica

Duminică, 13 iulie, a avut loc, la Teleneşti, conferința Organizației teritoriale a PNL.

Această filială național-liberală a obținut consilieri în localităţile Căzăneşti şi Ratuş, în special fiind vorba de Veaceslav CERTAN, un luptător pentru REÎNTREGIRE şi un apărător al intereselor comunităţii, al drepturilor membrilor acesteia.

 

Echipa în frunte cu Gorun Alexei este una activă, care luptă pentru dreptate în interesul cetățenilor, pentru că reprezentanți ai partidelor parlamentare se dedau continuu abuzurilor și infracțiunilor. Acest fapt călește echipa.La fel, echipa de la Teleneşti este prezentă la toate acțiunile unioniste, pentru că unii național-liberali sunt și activiști în sfera organizațiilor nonguvernamentale, care sunt parte a CU. Prezenți la conferința teritorială, membri ai conducerii PNL, printre care secretarul general Ion Margine, care a adus o donație de carte transmisă din tot sufletul de Sergiu Chircă, luptătorul pentru unificarea românească, profesorul și doctorul habilitat în economie, ce explică în cărțile sale unde este locul Basarabiei în trecut și în viitor.

 

Discuțiile s-au axat pe situația politică, pe imperativele participanților la procesul unionist, pe prioritățile anului electoral 2014, în care politicienii ar trebui să înțeleagă responsabilitatea pentru apărarea orientării europene, Unirea cu România fiind cea mai scurtă cale de integrare în UE.

 

Delegații la conferință au ales echipa de conducere a OT PNL din Teleneşti, care este conștientă de sarcinile ce îi stau în față în anul 2014, legat de alegerile parlamentare, și, de asemenea, în 2015, legat de alegerile locale.

 

SP al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns