In ajunul sarbatorilor, PNL si MAE au avut o sedinta comuna a BPC, cu dl Ion Ungureanu ca invitat

Astazi, 21 decembrie, a avut loc sedinta largita comuna a Birourilor Permanente Centrale ale Partidului National Liberal si Miscarii Actiunea Europeana. Chestiunile examinate au fost informarea liderilor organizatiilor teritoriale asupra evolutiilor politice si pregatirea pentru intrarea in campania electorala, in vederea scrutinului parlamentar din 2009, asupra negocierilor pe care le poarta MAE si PNL cu alte partide democratice si cu reprezentanti ai societatii civile, precum si trecerea in revista a activitatilor partidelor la sfirsit de an, cunoasterea reciproca a presedintilor filialelor teritoriale. Partidul National Liberal a implinit doia ani de la reconstituirea sa politica, fapt ce a prilejuit o prezentare succinta a situatiei formatiunii la momentul actual. Cu aceasta ocazie, membrii echipei nationale a PNL s-au fotografiat cu simbolurile partidului si pentru materialele documentare si site-ul formatiunii (www.pnl.md). Dna Vitalia Pavlicenco le-a multumit tuturor celor prezenti pentru implicarea activa in alegerile parlamentare pentru Romania, in care PNL si MAE l-au sprijinit pe candidatul PNL-Romania si al Forului Democrat al Romanilor din R.Moldova , Nicolae Dabija, pentru Camera Deputatilor.

PNL si MAE l-au avut ca oaspete la sedinta largita comuna a BPC pe dl Ion Ungureanu, presedintele Sfatului Inteleptilor al Forului Democrat al Romanilor din R.Moldova, care a adus mesajul Forului in actualul context politic si electoral, cind majoritatea alegatorilor din R.Moldova opteaza pentru unirea eforturilor formatiunilor proeuropene in viitoarea batalie pentru Parlamentul Republicii Moldova, prin care sa nu le mai permitem actualilor guvernanti sa fie majoritari, san u le mai permitem sa aiba dreptul sa decida asupra destinului celui de-al doilea stat romanesc.

Toti cei prezenti la sedinta BPC ale PNL si MAE au fost felicitati cu ocazia sarbatorilor de iarna, conducerea partidelor le-a urat "La Multi Ani!" in jurul unei bogate mese de Craciun, la care s-au regasit toti cei cu speranta crestina in suflet ca – si in R.Moldova – fortele nationale si proeuropene pot invinge, in numele interesului national romanesc.

SP al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns