In Scuarul Europei Tinerii National-Liberali au demarat o actiune de Ziua Copilului

TNL din Republica Moldova – aripa tinara a Partidului National Liberal – a demarat, in centrul Chisinaului, campania “Dar din dar se face rai”, in cadrul careia colecteaza donatii in bani, haine, imbracaminte, jucarii, incaltaminte in ajunul Zilei de 1 iunie – Ziua Copilului. In Scuarul Europei (intrarea spre Aleea Clasicilor din Parcul Central) se afla un Cort cu insemnele si drapelele PNL, in care tinerii stau de vorba cu cetatenii interesati sa participe la campanie, colecteaza donatii, le explica vizitatorilor obiectivul acestei actiuni de caritate. Dupa incheierea actiunii, tinerii national-liberali, cu ajutorul Filialelor teritoriale ale PNL, vor repartiza donatiile colectate scolilor-internat, orfelinatelor, familiilor social defavorizate cu multi copii. Conducerile teritoriale ale PNL vor sugera institutiile educationale pentru donatii.

Toti doritorii de a contribui cu ce au si cu ce pot la aceasta actiune sint invitati de tinerii national-liberali sa fie alaturi de copiii care asteapta sprijinul nostru.

De asemenea, tinerii ofera prospecte despre initiativele, realizarile, echipa de conducere si obiectivele PNL, precum si despre Programul politic al formatiunii.

Marti, 25 mai, conducerea TNL invita presa la sediul Partidului National Liberal – Calea Iesilor nr.6, etaj.4, ora 11.00 – la o conferinta de presa in legatura cu actiunea consacrata Zilei de 1 iunie – Ziua Copilului.

PNL e mereu alaturi de tine!
SP al PNL

 
Comentarii

Lasă un răspuns