La Căușeni, PNL-iștii știu bine cine sunt guvernanții

IMG_1889La Căușeni, unde conferința teritorială PNL a fost găzduită de sala Consiliului IMG_1872raional, pe a cărei clădire nu este arborat Tricolorul, național-liberalii au discutat peste trei ore.

Înainte de a se ajunje la Căușeni grupul plecat din Chișinău a obținut binecuvântarea de la Episcopul Filaret, de la Biserica Troița Nouă, unde a avut apoi o discuție de suflet la întoarcerea de la conferință. Episcopul Filaret este, împreună cu o serie de biserici sub oblăduirea Bisericii ucrainene independente de Rusia, la care vin tot mai mulți enoriași în țara vecină. Exemplu demn de urmat pentru Biserica rusă din Republica Moldova.

În conferințe, național-liberalii sunt încurajați să se exprime liber, să pună orice întrebări și să asculte atent răspunsurile.

În fața delegaților au venit ca oaspeți de la Chișinău reprezentanți ai unor entități membre ale Consiliului Unirii, alături de conducerea PNL. 

Discuțiile, dincolo de realegerea conducerii filialei teritoriale, au cuprins cele mai diverse și importante subiecte, legate de imperativul unificării forțelor democratice, planul electoral al PNL și marea dezamăgire provocată de patronii cu saci de bani, pregătiți pentru campania electorală. 

CIMG6590IMG_1918

Au vorbit în conferință Vitalia Pavlicenco, președintele PNL, Sergiu Tătaru, vicepreședinte al AVR-92 ”Tiras-Tighina”, însoțit de un grup din asociație, precum și delegați și invitați. Intervențiile delegaților au fost suficient de supărate, pentru că și la Căușeni s-a reușit coborârea disperării oamenilor la o cotă inimaginabilă, raportat nu la faptul că ”au făcut ce au putut”, ci că la ce așteptări postcomuniste au fost în 2009 și 2010.

Cei care au vorbit la conferință au spus despre ultimele propuneri, oferte și proiecte ale PNL, legat de Blocul Liberal si Blocul European, precum și despre refuzul partenerilor politici de a aborda problema respctivă.

A fost aleasă noua conducere a Filialei teritoriale Cășeni, inclusiv liderul Tineretului Național-Liberal.

SP al PNL.

Comentarii

Lasă un răspuns