La Publika TV, despre riscuri geopolitice pt RM. Și o declarație video a fostului Președinte al României

O ediție interesantă a ”Țării lui Dogaru”, cu declarații pertinente legat de riscurile globale pentru securitatea statelor și a regiunilor, a populației. Republica Moldova, cu lideri șantajabili, fără a cunoaște interesul național al acestui pământ românesc și al populației manipulate, are riscuri majore și ar trebui să își găsească aliați, în primul rând, în Statul Român. Totodată, Oameni ai Sistemului, prezenți mereu la emisiuni cu un scop clar, îi apără pe guvernanții ce au creat o societate, un stat și un Sistem ciuruite de corupție și, fiind șantajabili, răspund comandamentelor Kremlinului, . De asemenea, o scurtă declarație video a lui Traian Băsescu, ex-Președintele României, care confirmă pericolele expansiunii și ofensivei Rusiei spre Gurile Dunării.

http://www.nasul.tv/2015/03/05/basescu-trage-un-semnal-de-alarma-putin-vrea-o-parte-din-romania/

”Traian Băsescu s-a aflat joi la sediul PMP, de unde a plecat după aproximativ o oră. La plecare, fostul preşedintele a explicat de ce s-a deplasat la partid.

Băsescu a declarat că şi-a vizitat colaboratorii din PMP pentru a le atrage atenţia asupra pericolului destabilizării situaţiei din regiune, în urma unei declaraţii a comandantului forţelor NATO din Europa. Fostul preşedintele afirmă că oficialul NATO i-a confirmat susţinerile din ultimele luni, cu privire la faptul că Putin vizează gurile Dunării. Venind dinspre un oficial militar, declaraţia este foarte gravă, mai susţine Băsescu, iar România este cu adevărat în pericol.

“Ținta lui Vladimir Putin e legată de gurile Dunării. Acest lucru, venind din partea unui comandant militar, nu este de trecut cu vederea”, a declarat Băsescu.

Comandantul trupelor americane în Europa, generalul Frederick Hodges, a avertizat că preşedintele rus, Vladimir Puţin, doreşte să distrugă NATO. Generalul american a mai acuzat Rusia că încearcă să obţină controlul asupra gurilor Dunării, ceea ce i-ar permite să restrângă acţiunile economiilor din sud-estul Europei.”

Vitalia PAVLICENCO

Comentarii

Lasă un răspuns