La Rezina și la Ialoveni membrii PNL sunt hotărâți să le explice oamenilor de ce Unirea este inevitabilă

IMG_2655Sâmbătă și duminică au avut loc și conferințe al PNL în aceste două unități administrative. Delegații la conferințe au avut mult de ascultat, dar și mai mult – de spus și exprimat, pentru că atitudinea lor față de realitățile și modul de guvernare din R.Moldova este extrem de critic. Mai derutată lumea decât în preajma alegerilor parlamentare din acest an nu a fost niciodată.

Conducerea PNL, în persoana președintelui Vitalia Pavlicenco și a membrului BPC, Ludmila Bolboceanu, împreună cu reprezentanți ai Consiliului Unirii, Anatol Caraman, președintele AVR-92 ”Tiras-Tighina”, șef de campanie, prezent pe lista PNL, le-a vorbit colegilor din teritoriu despre înregistrarea PNL în acest scrutin, despre toate inițiativele și propunerile de coagulare a forțelor proeuropene în R.Moldova și despre Platforma originală a PNL pornind de la sloganul ”Unirea face Puterea! Împreună, spre Reîntregirea din 2018”

Membrii PNL sunt gata să lupte pentru transmiterea Adevărului spre oameni, pentru că Minciuna ne-a dezbinat peste 200 de ani.

Serviciul de presă al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns