La Ulmu, Mafia nu cedează. Trei primari PNL au învins pe 28 iunie în bătălia electorală nedreaptă

primarii PNL

PNL a avut doi primari în turul doi, și un candidat pentru funcția de primar în alegeri repetate. Toți au ieșit învingători – Alexandru 1911701_1568205386761297_112155355719206118_nDavid, la Floreni, și Ion Ghețanu, la Hîrbovăț, raionul Anenii Noi, precum și Sergiu Braga, la Ulmu, Ialoveni. Conducerea PNL le adresează sincere felicitări, mai ales că au învins într-o luptă nedreaptă.

La Ulmu situația a fost și pare să rămână foarte complicată. Pentru că Mafia locală, înrădăcinată rău acolo, nu vrea să se împace cu pierderea funcției de primar. Noaptea, după ce deja se strecuraseră rezultatele alegerilor din două secții de votare, rezultatele așa și nu erau anunțate, deși există procesele-verbale de la ambele secții, care arată victoria lui Sergiu Braga. Nici în clipa postării acestui articol ele nu sunt prezentate ca oficiale pe site-ul CEC – poate pentru că au fost alegeri repetate, dar nici acolo nu apar, poate pentru că Mafia se pretinde a avea tentacule peste tot. Noaptea PNL a alertat CEC și responsabili de la poliție ca să asigure securitatea cetățenilor, unii, ai Mafiei, fiind puși să se dedea unor provocări.

PNL speră, în ultimul ceas, într-o atitudine legală față de acest caz din partea instituțiilor de stat.

Sergiu Braga, bikerul care a impresionat la Moldova Are Talent și X-Factor, a devenit primar PNL în Ulmu, Ialoveni

http://unimedia.info/stiri/video-sergiu-braga–bikerul-care-a-impresionat-la-moldova-are-talent-si-x-factor-a-devenit-primar-in-ulmu–ialoveni-96565.html

Surpriză la Ulmu, Ialoveni. În localitatea unde în primul tur au fost anulate alegerile din cauza prezenței reduse la vot, a câștigat candidatul PNL, Sergiu Braga cunoscut mai ales pentru vocea sa de invidiat prin care a fost la un pas să câștige prima ediție a show-ului TV, Moldova Are Talent.

Astfel, după ce acum câțiva ani a fost la un pas să-și piardă viața după un teribil accident de motocicletă, Sergiu Braga a reușit să câștige din prima alegerile în localitatea natală, Ulmu, raionul Ialoveni.

Potrivit datelor CEC, candidatul PNL a obținut 629 de voturi, ceea ce reprezintă 54,03% din sufragiile exprimate în cele 2 secții de votare din localitate și astfel a câștigat detașat alegerile.

Contactat de UNIMEDIA, Braga a declarat că încă nu este sigur de rezultate, asta și pentru că a avut parte de o campanie tenisonată, iar ieri, după numărarea voturilor ar fi primit informații că se pregătesc provocări.

Sergiu Braga are o poveste de viață extrem de interesantă. Potrivit site-ului Moldova Are Talent, Sergiu Braga „a studiat la Academia Militară din Chişinău, Specialitatea Carabinier. In ultimul an de studii (anul IV) din cauza unui accident rutier, a fost nevoit să-şi ia concediu academic, pe motiv de boală. Asta după ce la 1 aprilie 2011, în timpul unei curse ilegale pe şosea, a suferit un grav accident rutier. În clipa când a pierdut controlul motorbike-ului, vitezometrul arăta 280 km/h. Medicii nu i-au dat nici o şansă de supravietuire si au anunţat familia ca Sergiu mai are de trait câteva ore. Iar dacă ar supravieţui, e nevoie de amputat ambele membre. Familia a insistat ca lui Sergiu să-i fie păstrate picioarele şi au semnat că medicii nu-şi asumă raspundere de consecinţele intervenţiei chirurgicale”. Fără studii muzicale, a reușit sp iasă în finală la prima ediție a show-ului TV, Moldova Are Talent, după care a trecut Prutul având parte de o prestație excelentă la XFactor, una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune din România.

Amintim că la 14 iunie, CEC nu a putut valida rezultatele alegerilor din cauza prezenței reduse la vot. Potrivit unor informații, majoritatea locuitorilor au refuzat să vină la vot în semn de solidaritate cu fostul lor primar, Grigore Postică, care ar fi fost exclus ilegal din cursa electorală. Postică a primit o condamnare cu suspendare pentru că s-ar fi opus unui grup de interese care controlează lacurile din localitate.

Comentarii

Lasă un răspuns