Le solicităm făleștenilor votul pentru echipa PNL condusă de Mihai MORTEANU

Votați echipa de candidați a lui Mihai MORTEANU pentru Consiliul orășenesc și raional FĂLEȘTI!

Mihai MORTEANU s-a născut în anul 1960, în orașul Fălești, este căsătorit, are trei copii. A absolvit șc.nr.2 din localitate, a urmat studiile de arhitectură și urbanism la Universitatea Tehnică, studiile de grafică și pictură la Universitatea Pedagogică, studiile de drept la Institutul Nistrean. Este antreprenor, pedagog, licențiat în drept. A lucrat la întreprinderi de profil profesional, la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu din Fălești”, la Direcția raională de cultură. A fost consilier orășenesc – 2003-2011, președinte ale Comisiei juridice (Etică, ordine și drept). În prezent activează în sfera micului business.

Votați Săgeata! Votați PNL! Votați o echipă de oameni onești și cu experiență!

Dragi făleșteni,

În ultimii ani, populația raionului nostru a scăzut dramatic – de la 88.199 la 84.465 de locuitori, plasându-se printre primele locuri în privința exodului cetățenilor, mai ales al celor tineri. De ce?

Mihai MORTEANU: ”Considerăm că este necesar să intre mai mulți oameni cu experiență reală în competiția pentru administrarea locală, unde, în mod real, putem schimba viața fiecărui om. Echipa noastră își propune să valorifice oportunitățile de dezvoltare a orașului printr-o bună cooperare – la nivel local – cu autoritățile corespunzătoare și  cu suportul structurilor și al țărilor membre ale UE. Avem concetățeni cu experiență de muncă și administrativă, care vor să investească efort, experiență și profesionalism în administrarea corectă a localității.

Ca cetățean activ și energic, înțeleg, la fel ca și Dumneavoastră, – viitorul ni-l edificăm împreună! De aceea, nu avem dreptul să stăm la o parte. Împreună cu oamenii sinceri, curajoși și principiali, le putem oferi oamenilor un alt mod de soluționare a problemelor sociale, economice, cultural, le-am putea reda concetățenilor convingerea că nimeni nu le va mai fura bugetele publice de toate nivelurile. Le-am putea reda încrederea în viitor și în orientarea spre Vest.

Eu, Mihai MORTEANU, și echipa PNL vedem altfel organizarea vieții locuitorilor orașului FĂLEȘTI și propunem următoarele soluții:

  1. Ajustarea tarifelor la apa și canalizare conform metodologiei aprobate de ANRE, cu abrogarea Deciziei Consiliului orășenesc din 16.11.2016 privind împuternicirea ANRE de a stabili tarifele, fapt care ar trebui să rămână de competența Consiliului orășenesc.
  2. Lichidarea comerțului stradal din centrul orașului, cu respectarea drepturilor tuturor agenților economici – este de competența Consiliului orășenesc;
  3. Soluționarea conflictului din piața orășenească, ce durează de la 1 februarie 2012, cu respectarea normelor de drept și a intereselor părților implicate în conflict  – competența Consiliului orășenesc.
  4. Reconstruirea scărilor spre zona de agrement.
  5. Amenajarea unei săli de sport pentru handbal și fotbal și a unui teren de tenis de câmp.
Comentarii