MAE a pornit seria marsurilor impotriva coruptiei

Mişcarea social-politică ACŢIUNEA EUROPEANĂ a demarat, sâmbătă, 14 martie a.c., seria marşurilor împotriva corupţiei. Acţiunile sunt programate să aibă loc în 12 oraşe din Republica Moldova, pe parcursul a trei săptămâni, timp în care echipa MAE va promova programul electoral al formaţiunii, sub sloganul: „Moldova fără corupţie”.

Primul marş de acest fel are loc în oraşul Nisporeni. La eveniment sunt aşteptate să participe aproximativ 600 de persoane, susţinători din zonă ai MAE şi ai proiectului privind combaterea corupţiei generalizate din Republica Moldova. La finalul marşurilor, liderii Mişcării social-politice ACŢIUNEA EUROPEANĂ, Anatol Petrencu, Vitalia Pavlicenco şi Alexandra Can, vor susţine discursuri privind măsurile regăsite în Pactul Naţional împotriva Corupţiei asumat de MAE, dar şi de alte partide din Republica Moldova şi de reprezentanţi ai ONG-urilor.

Acţiunea se va încheia cu un concert extraordinar oferit de MAE locuitorilor din Ungheni şi din zonele apropiate, la care vor cânta, printre alţii: Class şi Simplu. Concertul are loc în Piaţa Centrală din Ungheni, cu începere de la ora 18.00.

Serviciul de Presă al MAE
14 martie 2009

Comentarii

Lasă un răspuns