Marsul Unirii a reusit. Politia, SIS, Puterea si TV sunt cu Opozitia comunista si cu Rusia

Marsul Unirii de la 25 martie a fost frumos si a adunat multa lume. Lume buna, tineri si persoane in virsta de pe ambele maluri ale Prutului. Au fost multe tricoloruri, multe pancarte, banere, surprize, recitaluri. Din pacate, suntem de acord cu cei care spun ca politia a raspuns instructiunilor autoritatilor de a-i ajuta pe contramanifestantii patrihoti sa transforme frumusetea de mars in reportaje trunchiate ale televiziunilor controlate de Putere si Opozitie despre altercatii dintre unionistii (cica marginali) si statalistii patrihoti (marginali) – prieteni cu Puterea si cu Opozitia.
 

Degeaba. Oamenii normali la cap au vazut ce actiune frumoasa a fost. Si vom mai face, in pofida politiei colaborationiste cu Puterea si cu Opozitia, in loc sa respecte legea. Noi, PNL, ne-am convins si pe 25 martie, asa cum ne-am convins pe 24 ianuarie, la Marsul auto al Unirii, ca politia nu e nici romaneasca, nici moldoveneasca – este verde si proruseasca.

Romanii inceteaza sa se mai teama. Romanii liberi, care nu-si iau solda de la autoritatile astea santajabile si antiromanesti, vin la Marsul Unirii. Romanii adevarati au venit sa fie alaturi de oameni curajosi, precum sint cei din Actiunea-2012 si Consiliul Unirii. Partidul National Liberal si-a adus – ca si pe 28 iunie 2011 – activistii din toate raioanele republicii, care, mai intii, au participat la sedinta Delegatiei Politice Nationale.
 


Le multumim tuturor unionistilor curajosi care au venit la indemnul nostru. Azi am fost multi, peste asteptari, si cu banere simpatice, concrete si clare, de culoare alba si tricolor. Miine vom fi si mai multi.

Vitalia Pavlicenco

PS. Cind a inceput Marsul Unirii de linga Academia de Stiinte stateau ciotca securistii cu politistii, carora le-am spus in fata ca sunt inca antiromani. Sarmanii – daca asa le sunt sefii!

Regret ca nu mi-am dat seama chiar faptul ca insasi politia este o parte componenta a cohortei de provocatori. Daca banuiam asta, insistam ca manifestantii sa stea in loc, sa inmarmureasca, pentru a-i vedea pe patrihotii Moldovei cum ne ataca frontal sub ochii politiei. Abia dupa asta vedeam ce mai spun Televiziunile patronilor prorusi!
 
Comentarii

Lasă un răspuns