Nicolae Dabija a fost oaspetele national-liberalilor de la Ungheni

Joi, a avut loc sedinta largita a Delegatiei Politice Teritoriale Ungheni a PNL, la care a fost invitat un grup de cetateni ai R.Moldova, care detin si cetatenie romana si care sint asteptati pe 30 noiembrie la Chisinau, sa voteze candidatii pentru Parlamentul Romaniei.

Vitalia Pavlicenco, presedintele PNL, si Alexandru Cojocaru, consilier raional, presedintele Organizatiei Teritoriale Ungheni a PNL, au vorbit despre situatia politica si sarcinile DPT Ungheni pornind de la Decizia Delegatiei Politice Nationale de la 15 noiembrie 2008. DPT a cooptat, din oficiu, noi membri ai organismului colectiv de conducere al PNL de la Ungheni.

La sedinta a participat Nicolae Dabija, candidatul PNL din Romania pentru alegerile parlamentare. Membrii DPT si cei invitati l-au ascultat cu interes pe candidatul PNL din Romania, i-au adresat o serie de intrebari, si-au expus opinia si asteptarile de la viitorul deputat al R.Moldova la Bucuresti. Scriitorul Nicolae Dabija, presedintele Forului Democrat al Romanilor, si-a prezentat programul electoral si a promis ceatenilor ca va face totul ce depinde de el pentru ca, impreuna cu PNL din Romania, sa schimbe atitudinea clasei politice romanesti fata de cei 80 la suta de romani si fata de alogenii din R.Moldova, care isi doresc un viitor european.

Oaspetii de la Chisinau au avut o intilnire si cu Ion Harea, presedintele raionului Ungheni din partea AMN, formatiune care, de asemenea, si-a exprimat sprijinul pentru Nicolae Dabija.

SP al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns