Nicolae Raileanu o sprijină pe Alexandra Can

FACEBOOK: Stimați prieteni! Avem deja numele concurenților electorali pentru funcția de primar al capitalei. În viziunea mea nu este rău că sunt mulți concurenți electorali, ba chiar ar fi fost bine să fie și mai mulți din cei cu viziuni proeuropene. Ideea unui candidat comun din partea forțelor pro-europene este IDEALĂ!, deoarece asta ar fi unica șansă de câștig în alegerile din 20 mai !!! 

IATĂ ACUM ESTE MOMENTUL SĂ IDENTIFICĂM UN CANDIDAT COMUN, ȘI NU ATUNCI CÂND A FOST ANUNȚATĂ ÎNREGISTRAREA CONCURENȚILOR ELECTORALI!!!

Din punct de vedere tactic, trebuie identificat concurentul electoral care ar face față în calitate de primar general, iar ceilalți înscriși în listâ să nu se retragă din cursa electorală, să participe la dezbateri și întruniri cu alegătorii, în cadrul cărora să promoveze alegerea acelui candidat comun, până în ziua de 13 mai, adică cu 7 zile înainte de ziua alegerilor, iar în acea zi să depună o declarație de retragere din cursa electorală, așa cum prevede art. 46, alin.6 din Codul electoral.

Convingerea mea personală este că cel mai potrivit CANDIDAT COMUN, care ar avea șanse enorme de a câștiga alegerile este ALEXANDRA CAN!!!

Dacă în privința celorlalți concurenți electorali există fel de fel de suspiciuni, materiale denigratoare, dar, la drept vorbind, nici nu ar avea treabă cu funcția de primar din lipsa de capacități, atunci despre ALEXANDRA CAN putem spune cu încredere că ea are o bogată experiență profesională atât în mediul de administrare, cât și cea de afaceri, este curajoasă, cinstită și cu viziuni pronunțate proeuropene.

Sunt convins că dacă nu vom merge cu un candidat comun, atunci nu există nici o șansă să avem câștig în fața celui care regizează din umbră și atunci eu personal voi vota pentru o abreviatură care îmi place cel mai mult, deși e în chiriliță – ПлнХ… (în română ar fi cam Pd-nP)… Astfel măcar îl voi trimite pe coordonator acolo unde îi este locul…

Stimați prieteni! Avem deja numele concurenților electorali pentru funcția de primar al capitalei. În viziunea mea nu…

Опубликовано Nicolae Raileanu Вторник, 24 апреля 2018 г.

Comentarii

Lasă un răspuns