Noi suntem ALTFEL – cinstiți și curajoși! Timotei ȚURCANU, candidatul PNL la primar al Chișinăului, este unul dintre coordonatorii Consiliului Unirii

CIMG5561Noi suntem ALTFEL – cinstiți și curajoși!

Dl Timotei ȚURCANU este unul dintre coordonatorii Consiliului Unirii, creat la Chișinău în februarie 2012, în preajma împlinirii a 200 de ani de ocupație ruso-sovietică. Este președinte al Fundației ”Turnul Dezrobirii Basarabiei”, entitate membră a Platformei unioniste CU. A participat la toate acțiunile unioniste din acești ani, pentru că împărtășește speranța în obiectivul refacerii unității naționale românești. A elaborat – și sunt publicate pe acest site, – www.consiliul-unirii.ro – pentru a fi dezbătute și acceptate de către membrii activi de la Chișinău ai Consiliului Unirii, cele mai importante documente de ordin teoretic, politic, ideologic și cu aplicare pe dimensiunile socială și economică.

Nu este membru al PNL, dar a candidat pe lista Partidului Național Liberal în alegerile din 30 noiembrie, alături de alți membri ai CU, care au fost în proporție de 50 la sută pe lista unicului partid unionist, ce promovează consecvent obiectivul sacru al românilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Timotei Țurcanu este persoana propusă în calitate de prim-ministru în Guvernul Unirii, anunțat în campania electorală din Turcanu Timotei2toamna anului 2014. Programul PNL din alegerile parlamentare este mereu în discuții în societate, pentru că reflectă o realitate ce nu poate fi neglijată – este un Program de pregătire a Reîntregirii românești.

Și în această campanie, PNL, candidatul pentru funcția de primar general al Chișinăului, vin cu un Program amplu, integral, dar și cu unul comprimat, pentru a-i informa pe cetățeni ce șansă au să voteze o persoană cu viziuni moderne privind implementarea abordărilor și a tehnologiilor moderne într-o societate ce întârzie grav la acest compartiment, raportat la statele civilizate, membre ale spațiului euroatlantic.

Dl Timotei Țurcanu este consecvent în parcursul său spre Unire și a acceptat și această ofertă a adepților obiectivului unionist pentru a-i informa, continuu, pe cetățenii de dincoace de Prut ce șansă, ca națiune, am avea dacă nu ne-am cantona în scopurile murdare ale politicienilor de la Chișinău, ce au devalizat populația, ci dacă am înțelege că putem accede în NATO și UE prin Reîntregirea ce se poate produce cu mult mai repede decât în 2018.

Haideți să privim cu îndrăzneală lucrurile, pentru că cei care candidează pe lista PNL

sunt ALTFEL – cinstiți și curajoși!

Vitalia Pavlicenco, președintele PNL

Comentarii

Lasă un răspuns