OFNL sprijina UNIFERO si a participat la conferinta a treia

De trei ani exista Uniunea Femeilor Romane, initiata de dna prof.Smaranda Livescu, din Atlanta, Georgia, SUA, care s-a convocat, la Iasi, in cadrul celei de-a treia conferinte internationale. Dna Livescu este originara din Iasi. Mai multe membre ale PNL sint membre ale UNIFERO, iar Organizatia Femeilor National-Liberale a aderat, la constituirea sa, la idealurile UNIFERO.

La conferinta de la Iasi (24-26 iunie) delegatia PNL, formata din 14 doamne, din diferite raioane, a fost activa in cadrul dezbaterilor din mai multe compartimente. Doua femei din delegatie, Vitalia Pavlicenco si Ludmila Bolboceanu, s-au invrednicit de diplome de apreciere a activitatii desfasurate pina acum pentru promovarea romanismului si a valorilor democratice.

Dna Mariana Cultuclu a povestit despre calvarul suportat in urma deportarii familiei sale. Problemele abordate au fost managementul proiectelor europene, problemele sociale, violenta in familie, activitatea comunitatilor romanesti peste hotare pentru promovarea valorilor nationale.

Ludmila Bolboceanu a fost aleasa membru in Bordul UNIFERO, iar Alexandra Can si Vitalia Pavlicenco – membre onorifice ale conducerii UNIFERO.

Echipa UNIFERO din R.Moldova va sprijini si institutional, in continuare, aceasta miscare a femeilor romance pentru binele romanilor, pentru viitorul Romaniei.

Serviciul de presa al PNL
Comentarii

Lasă un răspuns