Partidul National Liberal va doreste „La Multi Ani!”

Anul 2008 a fost un an greu, in mare parte trist, dar si interesant, plin de evenimente.

Partidul National Liberal a implinit in decembrie doi ani si a prezentat public un raport despre activitatea desfasurata si despre asteptarile pentru anul care vine.

Anul 2008 a fost, pentru societatea moldoveneasca, un an pierdut, un an in care decidentii celui de-al doilea stat romanesc s-au ocupat doar pe populism si de acaparari de bunuri publice, menite sa ii mentina la Putere. Se poate spune, insa, ca, pentru activitatea politica a partidelor democratice, acest an a fost unul de pregatire pentru victoria din 2009, un an in care a fost taxata dur Puterea comunista, aratindu-se abuzurile la care se dedau continuu guvernantii, in special in ultimul lor an, inainte de a pleca de la guvernare. Desigur, comunistii si aliatii lor fac totul ca aceasta sa nu se intimple.

Partidul National Liberal a avut o activitate extrem de intensa in anul 2008, a luat atitudine fata de aproape toate evenimentele in care Puterea a fost si ramine implicata negativ. In legatura cu aceasta, conducerea PNL aduce multumiri tuturor membrilor si simpatizantilor formatiunii noastre, care au participat la actiunile PNL sau sprijinite de noi.

Pe acest site al PNL gasiti intreaga noastra activitate, prin care am dorit sa spunem ca in R.Moldova nu pot domina doar frica, intimidarile, dezamagirea si demoralizarea – pirghii la care recurge Puterea antinationala, pentru a nu fi deranjata in realizarea intereselor sale.

PNL a fost alaturi de actiunile Opozitiei in promovarea pozitiei civile active. PNL va face totul, si in 2009, pentru ca cetatenii nostri sa vada ca exista forte politice si oameni care lupta contra nedreptatilor la care guvernantii ii supun pe toti. Salariile mici, pensiile si mai mici, saracia, preturile mari si lipsa perspectivei europene – sint rezultatul guvernarii actuale, care trebuie sa plece la cosul istoriei. Pentru aceasta, Opozitia trebuie sa-si unifice eforturile, asa cum a mai facut in momentele grele din istoria noastra recenta, si sa obtina votul de incredere al alegatorilor. Speram ca aceasta se va produce si Dumnezeu ne va aduce lumina necesara pentru a alege, in 2009, griul de neghina.

Va dorim frumoase sarbatori de iarna! La Multi Ani!

Biroul Permanent Central al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns