Pășim în Anul istoric 2018…

Dragi prieteni,

Putem spune că am pășit în Anul istoric 2018, lăsînd în urmă anul 2017, –  încă un an de speranțe înșelate. Minunăția vieții este, însă, că oamenii, totuși, nu își pierd speranța și acest lucru pare să mențină viața, în continuitatea ei.

În plan politic, după anul electoral 2014, cînd cetățenii noștri au mai acordat, nemeritat și eronat, credit de încredere unor forțe care au ajuns în Parlament și i-au dezamăgit cumplit, cei trei ani, care s-au scurs de atunci, nu i-au întărit nimănui convingerea că putem edifica un stat, care să îi facă pe oameni fericiți.

Partea bună, totuși, este că acest lucru îl înțeleg tot mai mulți. Care, deja, au curajul să și o spună public. Apare finalitatea în conștientizarea unei realități inerente. Și acest proces nimeni nu îl va mai putea opri.

Ce ar mai fi de făcut? Să apară tot mai multă demnitate și pornire sinceră de a lupta – în anul care începe – pentru realizarea sacrului ideal al reîntregirii neamului românesc. Fapt ce poate fi ghidat și îndrumat, însă nu de farisei și de ”falși amici”… De pe ambele maluri ale Prutului…

Iar ca să nu se întîmple acest lucru, trebuie să fim vigilenți și să ne coagulăm eforturile. Suntem gata să nu ratăm Anul 2018?

La Mulți Ani!

Vitalia PAVLICENCO, președintele PNL.md

Comentarii

Lasă un răspuns