PCRM a cerut interzicerea spotului unionist al PNL

Va asteptam la conferinta de presa de miine, vineri, 20 august la ora 11.00, la sediul partidului, pe str.Calea Iesilor nr.6, etaj 4.

Comunicat de presa

Comisia Electorala Centrala a transmis PNL contestarea depusa de Sirbu Serghei, reprezentantul PCRM la CEC, in care cere interzicerea spotului electoral al PNL, in care invitam populatia sa participe la referendum si sa voteze pentru un Presedinte care va conduce Republica Moldova spre Unirea noastra cu Romania. Desigur, PNL a anvizajat aceasta posibilitate doar pe cai legale, prin referndum sau printr-un vot in Parlament.

CEC a solicitat PNL sa prezinte, astazi, joi, 19 august, pina la ora 17.00, o referinta asupra contestarii respective. Reprezentantul PNL la CEC si avocatul pregatesc referinta pentru CEC.

PNL invita ziaristii la o conferinta de presa miine, vineri 20 august la ora 11.00, la sediul partidului, pe str.Calea Iesilor nr.6, etaj 4, in care isi va face cunoscuta pozitia in legatura cu aceasta situatie. Speram ca CEC, in sedinta de vineri, va adopta o decizie juridica, si nu politica. Daca CEC va proceda ilegal, conform opiniei PNL, decizia va fi atacata in justitie.

PNL spera ca partidele necomuniste nu vor ramine indiferente fata de pozitia PCRM si isi vor spune atitudinea pornind de la respectarea legislatiei in vigoare.

Serviciul de presa al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns