PNL a fost la TVNM cu o echipă frumoasă și unită

Dezbaterile acum sunt în perioada cea mai activă, toți concurenții electorali îți spun opiniile, care mai civilizat, care nu prea. Mai curios și neobișnuit este când reprezentanți pretinși ai orientării proeuropene se dedau la un comportament necivilizat cu etichetări și ironii.

Ne spune în mod arogant Andrei Năstase, de la ACUM, că noi, PNL, mai exact președintele partidului ”ar fi istorie”. În sensul că liderii național-liberalilor sunt de domeniul istoriei și viitorul aparține doar europeniștilor sterili, cărora mai curând trebuie să le spunem ruso-europeniști, care vor aderarea la UE nu prin București, ci prin Moscova și Vladivostok.

Le răspundem acestora că PNL face o politică morală, nu de conjunctură, că într-adevăr face istorie, nu oportunism, că, de fapt, senatorul Băsescu de peste Prut a spus clar că cei ce discută de integrarea europeană vând gogoși politici. Indiferent de ce apeluri face în prezent fostul Președinte Băsescu, el a compromis speranța de unitate românească ăn Republica Moldova.

Comentarii