PNL, alte componente ale Consiliului Unirii, au adunat oameni frumoși pe 1 Decembrie în Scuarul Europei

DSC_6578La acțiunea organizată de PNL, de alte componente ale IMG_6188
Consiliului Unirii au fost invitați toți cei având conștiința de român, care trebuie să fie, implicit, unionist. În R.Moldova acest fenomen este puțin altfel, dar lucrurile se vor schimba. Cei care au luat cuvântul la manifestarea dedicată Zilei Naționale a României, printre care Anatolie Caraman, Virgil Mândâcanu, Valeriu Cosarciuc, Dumitru Osipov, Ilie Bratu, Gheorghe Maxian, Ala Mârza-Turbal, Vitalia Pavlicenco, au spus apăsat și ferm că soluția de salvare acestei populații este Reunirea cu România, inclusiv în baza dreptului popoarelor de a fi împreună.

IMG_6281Au evoluat artiști care au interpretat cântece despre IMG_6295România, istoria Țării noastre, despre popor, limbă și viitorul românilor. Le mulțumim tuturor.

A avut loc o depunere de flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt. Au fost unioniști din mai multe raioane ale celui de-al doilea stat românesc.

O prezență deosebită a fost cea a trei reprezentanți ai Mitropoliei Basarabiei, care sunt atașați dintotdeauna obiectivului de reîntregire a românilor și, pentru asta, le exprimăm recunoștință.

Noi, românii, avem un trecut comun, acum avem un prezent greu, dar vom avea un viitor comun și fericit împreună, din nou!

Vitalia Pavlicenco

Pozele de la manifestarea organizata de componentele Consiliului Unirii pe 1 Decembrie 2016 pot fi descarcate aici: https://photos.google.com/share/AF1QipP4I9scfbK18biiNqopDCpW3kT5ODa3pXuvSeoTN_ccH0ZxrCHsiJX4f-4fuezWqw/photo/AF1QipNjOrEZG9e2ATdK_DrVdWd8BR1U2cAZKEg-TtXY?key=d3RrR2JjcmRsTXpydDB3c01sTzF4WlNxYXctbWNB

Comentarii

Lasă un răspuns