PNL e alaturi de Tudor

"Sloganul partidului pe care il conduc este, intre campanii, “PNL este alaturi de tine!”

Tudor Cirlan, locuitor al satului Rusestii Noi, despre care am mai scris pe blog http://www.pavlicenco.md/2011/01/21/ajuta-l-pe-tudor in legatura cu soarta lui fiind difuzate si reportaje in presa, el cunoscind tragedia unui accident – un artist de circ traumatizat, acum tintuit in caruciorul cu rotile – a obtinut acceptul unui grup de prieteni-artisti cu inima mare, care au acceptat sa ofere un concert de caritate la casa de cultura din satul Bardar, raionul Ialoveni. Colecta va fi folosita pentru o viitoare operatie peste hotare. Cazul lui Tudor este unul elocvent si un indemn pentru cei mai tristi ca noi, care pot gasi oportunitati de a fi ajutati. Artistii veniti sa ii dea o mina de sprijin lui Tudor, au avut cintece ce au inviorat sala, putin rece, plina de copii dragalasi si de locuitori ai comunelor din Ialoveni si din alte parti. Artistii i-au promis sa mai fie alaturi de el si pe viitor. Printre acestia a fost si cintareata Victoria Lungu, dintr-un sat cu mine, Grinauti-Riscani.

L-am cunoscut pe Tudor prin Facebook. Si i-am promis sa il ajutam. Impreuna cu o echipa PNL din Ialoveni si cu un grup de tineri PNL din Chisinau, pentru care cazul de azi si al lui Tudor sint o lectie de viata, am fost prezenti la concert, am cumparat 15 bilete si i-am facut o donatie financiara atit lui Tudor, cit si unui alt tinar cu disabilitati, din s.Bardar, pe nume Veaceslav. Anterior, am vorbit cu presedintele raionului Ialoveni, Mihai Silistraru, sa vada cu ce poate fi ajutat artistul cazut la nevoie.

O prietena a PNL s-a angajat sa caute si alte posibilitati de sprijin pentru Tudor, prin intermediul unor structuri internationale.

Astazi, dupa concert, am fost sa vedem si drumul rau, de la sosea pina la curtea lui Tudor Cirlan, problema, legat de care, m-a si abordat Tudor pe Facebook. Ar fi bine sa se gaseasca o firma de constructie, care sa faca acea portiune de drum. Insa toti sint ocupati cu alegerile…

PNL a fost si ramine alaturi de Tudor."

Vitalia Pavlicenco
Comentarii

Lasă un răspuns