PNL ii felicita pe toti cu ocazia sarbatorii de 1 decembrie – Ziua tuturor romanilor

Astazi, 1 decembrie 2010, Tinerii National Liberali au depus flori la Monumentul Unirii, Buiucani-Chisinau.
 
Dragi romani,
Dragi neromani, care va legati sperantele de mai bine de romani,

Partidul National Liberal va ureaza in aceasta zi, de 1 Decembrie, sarbatoarea romanimii, rabdare si speranta. Ceea ce are sa se realizeze – Unirea celor doua state romanesti, Romania si Republica Moldova, – se va infaptui, pentru ca este o vrere de sus. Nimic din ce a fos separat cu forta nu ramine separat si nimic din ce a fost unit cu forta nu ramine asa.

PNL are curajul sa spuna adevarul despre acest obiectiv, care este tot mai evident, cu mersul timpului. PNL a participat la ultima campanie electorala promovind acest mesaj si a spart Frica de Unire, cultivata in perioada sovietica si comunista de dupa Independenta. PNL e sigur ca, in curind, tot mai multa lume se va convinge ca destinul nostru trebuie sa fie impreuna cu toti romanii, intr-o tara unita, intr-o Europa unita, sub scutul NATO, oferind un viitor sigur copiilor nostri.

Va felicitam sincer, va dorim tarie de caracter si curaj si va invitam in jurul PNL, sa schimbam definitiv mentalitatea victimelor regimurilor comuniste antiromanesti! Sa fim pentru o Romanie unita, puternica, tara noastra draga, unde nu sintem straini.

Vitalia Pavlicenco,
presedintele PNL

1 Decembrie 2010

Comentarii

Lasă un răspuns