PNL prezent in Parlamentul Tinerilor

Joi, 31 Decembrie, in incinta Palatului Republicii, a avut loc investirea Parlamentului Tinerilor, in cadrul proiectului cu acelasi nume, avind ca partener Parlamentul RM, in colaborare cu Ambasada SUA si a Olandei. Actiunea a coincis cu ajunul Anului Nou, ceea ce, speram, va fi de bun augur pentru tineri in viata politica.

Printre cei 101 de tineri deputati alesi in urma unei preselectii riguroase se numara si vicepresedintele OTNL Vadim Cheptanaru, student in anul patru, USM, Facultatea Relatii Internationale, Stiinte Politice si Administrative, pe care PNL il felicita cu aceasta ocazie. Vadim a reusit performanta sa fie deputat si in prima legislatura a Parlamentului Tinerilor, detinind mandatul a doua oara consecutiv.

 
In cadrul primei sedinte, prezidate de Mihai Ghimpu, presedintele Parlamentului si presedinte-interimar al R.Moldova, le-au urat succes in activitatea de mai departe mai multi deputati: Serafim Urecheanu, prim-vicepresedinte al Parlamentului (AMN), Corina Fusu (PL), Leonid Bujor, deputat, ministru (AMN), Ana Gutu ( PL), Ion Hadarca (PL). Exceptie a facut PCRM, absent de la manifestare. Demnitarii le-au urat tinerilor parlamentari mult curaj, munca asidua, spirit de initiativa si o colaborare eficienta, pentru a obtine rezultate cit mai fructuoase. Tinerii au fost solicitati sa avanseze idei, sugestii, propuneri pentru parlamentarii seniori, pentru imbunatatirea activitatii parlamentului, pentru imaginea proprie in vederea obtinerii unei cariere politice de succes.


Vadim Cheptanaru, deputat PNL, a declarat pentru site-ul www.pnl.md: “Este o mare responsabilitate participarea la un proiect de asemenea anvergura, pentru ca urmeaza sa indreptatim asteptarile tinerilor, in primul rind, prin implicarea in procesul decizional la nivel national, prin ajustarea muncii noastre la necesitatile societatii. Sunt ferm convins ca actualul Parlament al tinerilor va servi drept un exemplu de loialitate fata de aspiratiile nationale, un exemplu de colaborare fructuoasa, de bun simt si de perseverenta Parlamentului ales al RM, fapt ce urmeaza sa se rasfringa pozitiv asupra societatii. Unicul interes ce trebuie sa fie mai presus decit toate este cel al asigurarii binelui general si a bunastarii sociale, interesul personal fiind subordonat acestui imperativ. Fenomenul politic moldovenesc are nevoie de un rebranding, de elementul inovator care sa-l redirectioneze univoc pe calea unei evolutii corecte. Consider ca acest element il constituie tinerii, prin intermediul carora se va reusi poz
itionarea RM ca un stat demn, urmind integral si exclusive interesul cetateanului.”

PNL saluta succesul obtinut de Vadim Cheptanaru, il sprijina si ii doreste succes,rabdare si curaj!

SP al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns