Pozitia PNL

Asta e solutia!

Partidul National Liberal spune, de mai multa vreme, ca cei de la Putere, din Parlament, din Guvern sint papusi trase de sfori de papusari rusi. Sint doua salvari:

1. Adoptarea Legii Lustratiei de catre AIE, ca TEST, prin care sa ne demonstreze ca liderii politici cocotati la Putere si gastile lor nu se tem sa fie deconspirati. Mai bine ar recunoaste imediat ca au fost kaghebisti.

2.PL si PLDM sa incepe sa propage – urmind exemplul PNL – NECESITATEA UNIRII, PINA IN 2012, CU ROMANIA. Sa ridice lumea cu acest mesaj unit, consolidat si sprijinit de societatea civila, de presa si sa se ajunga la alegeri parlamentare anticipate intr-un front comun unionist.

ALTA SALVARE DE COMUNISM NU EXISTA. Avind in vedere populatia noastra paternalista si, sarmana, disperata si influentabila, sa facem si un lucru bun: daca aceste partide ar urma exemplul PNL de a spune adevarul, cel putin jumatate din societatea noastra l-ar accepta. Daca PL, PLDM, PPCD, chiar si PD nu o vor face, inseamna ca toti sint papusi rusesti. Toti, fara exceptie.

Daca nu vreti sa fiti alaturi de PNL in acest mesaj obiectiv, necesar si salvator, fiti alaturi de Forul Democrat al Romanilor, care a spus acelasi lucru si a cerut Guvernelor de la Chisinau si Bucuresti sa faca demersurile necesare pentru a se realiza Unirea celor doua state romanesti pina in anul emblematic 2012, cind se implinesc 200 de ani de la rapirea acestui pamint romanesc de catre rusi.

Vitalia Pavlicenco
Comentarii

Lasă un răspuns