Președinția a decorat doi unioniști, membri ai Partidului Național Liberal

severovanEste vorba de Mihai SEVEROVAN, membru al BPC al PNL, președintele Asociaţiei Patronale a Serviciilor Publice,decorat cu Ordinul Republicii, și de Oltița BOJESCU, ex-director al creșei-grădiniță nr.100 „Îngeraşul” din Municipiul Chişinău, decorată cu Ordinul „ Gloria Muncii”.

Mihai SEVEROVAN a fost primul care, în anul 2009, a propus mesajul Unirii stafului reunit al PNL și al Mișcării Acțiunea Europeană, pe ale cărei liste au candidat național-liberalii (blocurile fusese interzise de comuniști), mesaj pe care polittehnologii, veniți din România, nu l-au găsit oportun pentru acel moment politic. Mihai Severovan are o biografie bogată – de Primar al Chișinăului, de consilier municipal PNL în capitala (ales în 2007, de când e și membru al PNL), Bojescu Oltiţa 09.11.1943ministru în mai multe guverne.

Oltița BOJESCU este membră a PNL din 1 martie 2012 – a venit la partid și a scris cerere, a participat la toate acțiunile unioniste din acești ani, este membru al Delegației Politice Naționale.

Biroul Permanent Central al PNL adresează cele mai sincere felicitări dnei Oltița BOJESCU și dlui Mihai SEVEROVAN.

În poza de sus dna Oltița Bojescu este în dreapta lui Nicolae Timofti.

Serviciul de Presă al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns