Printul Andrei Ratiu-Prisecaru a discutat cu tineri national-liberali

Luni, 3 noiembrie, tinerii national-liberali au avut ocazia sa afle viziunile Printului Andrei Ratiu-Prisecaru despre relatiile dintre romanii de pe cele doua maluri ale Prutului, despre necesitatea de implicare a cetatenilor, in special a tinerilor, in politica, in scopul desfasurarii unor adevarate reforme, asa cum au proced tarile admise in NATO si UE.
 
Andrei Ratiu a fost la Chisinau intr-o vizita privata, la invitatia dnei Vitalia Pavlicenco, presedintele PNL. Andrei Ratiu a vorbit despre cariera sa profesionala, despre obiectivele ce vor fi realizate prin initierea unor proiecte in R.Moldova, inclusiv pentru a continua actiunile demne organizate in Basarabia de precursorii din cadrul familiei nobiliare din care se trage.

In cadrul dialogului cu tinerii national-liberali au fost abordate probleme legate de democratizarea societatii moldovenesti, de edificarea statului de drept in care toti sa se simta protejati, de modul de implicare a tinerilor pentru a atrage mai multi cetateni indecisi de partea unui viitor euratlantic al R.Moldova, alaturi de Romania. Printul Andrei Ratiu-Prisecaru a promis sa promoveze proiecte menite sa contribuie la familiarizarea tinerilor national-liberali cu realitatile din Romania, in scopul apropierii tinerilor romani de pe cele doua maluri de Prut.

Andrei Raţiu – Prisecaru este descendent de singe din citeva familii nobiliare – Prisecaru von Hilttzenmayer, Bey Balian de Constantinopol, Kasparian de Armenia, Stroescu si Ratiu.

SP al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns