Programul – explicat video – al candidatului PNL pentru Primăria Chișinăului Timotei ȚURCANU

Cine dorește, într-adevăr, să nu perpetueze corupția și injustiția în Chișinău, indiferent de culoarea politică a celui care conduce bine-mersi cu trimișii comuniștilor în Consiliul municipal sau care vrea să conducă și e cotat cu șanse de sprijinitorii clicilor cleptocratice cotate în sondaje, își va da votul pentru candidatul PNL, Timotei Țurcanu, coordonator al Consiliului Unirii, candidatul acestei Platforme pentru funcția de premier în Guvernul Unirii. Atâta timp cât se va vota geopolitic în Chișinău, atâta timp vom avea mizerie și nicio speranță de capitală românească, europeană.

Doar PNL, membru al Consiliului Unirii, spune adevărul despre situația politică din Republica Moldova, despre lipsa de perspectivă privind rezolvarea problemei grupărilor mafiote criminale și diminuarea corupției, despre unica soluție de refacere a unității naționale românești.

Timotei Țurcanu este un candidat de sacrificiu, pentru că toate structurile clicilor antinaționale din Parlament sunt înmănuncheate într-un interes de furt generalizat, de o competiție pentru a fura fiecare cât mai mult. Tocmai de aceea îi promovează peste tot pe actualii exponenți ai puterii în Chișinău. Dar unioniștii valorifică această oportunitate pentru a le spune încă o dată oamenilor că ei greșesc votându-i tot pe cei care au condus orice nivel până acum, dar și că există și alte soluții – propuse și promovate curajos de candidatul cu demnitate al PNL – Timotei Țurcanu.

SP al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns