RASPUNS CELOR CARE INCRIMINEAZA PNL.md PARTICIPAREA LA ALEGERILE PENTRU PRIMARUL CHISINAULUI

12072569_1195971320415278_4175729737190220051_n-300x169-300x169PNL-formula 2 (PNL fiind unicul partid istoric din DSC_9915sud-estul Europei – iar in Basarabia – și cu trecut interbelic urmat de dure persecutari) este primul partid ce s-a dizolvat in anul 2002, dupa venirea masiva la putere in 2001 a comunistilor.
 
PNL.md a contribuit la formarea AMN, apoi – a Blocului Moldova Democrata, de unde PSL si PD au iesit, la intrarea in Parlament, si l-au revotat pe Voronin Presedinte, la sugestia si a lui Basescu, fapt pentru care acesta și-a cerut scuze în fața cetățenilor celui de-al doilea stat românesc.
 
In 2006 national-liberalii au fost exclusi din AMN pt fidelitate fata de programul electoral national,DSC_9897 bun. Tot in 2006 s-a reconstituit PNL in a treia formula, care exista si in prezent, ca primul partid statutar unionist, necompromis, curat si jinduit de multi smecheri… În conducerea partidului se află și cei doi primii președinți ai PNL – Andrei Iuri-Apostol și Mircea Rusu.
 
In anul 2009, cind blocurile au fost interzise, conducerea PNL si-a prezentat in corpore demisia si a candidat pe lista MAE (A.Petrencu).
 
In alegerile din iulie 2009 PNL s-a retras din cursa electorala in favoarea ”proeuropenistilor”, care s-au aratat ca sunt falsi.
 
In anul 2010 PNL a participat la alegeri cu sloganul Unirii si i-a chemat pe toti unionistii sub stindardul Unirii. Acum acest slogan politic este imbratisat de tot mai multe entitati politice, dar inca nestatutar. In acele alegeri s-a dat un ”vot util celor cu sansa”.

 

In anul 2014, PNL si altor partide le-au furat voturile falsii europenisti, votati de oamenii care si-au astupat nasul de greata…

 
Dupa toate acestea – intreb: PNL sa mai existe sau sa se tot retraga in favoarea hotilor “europenisti”, care ii sugerau mereu PNL.md ”sa nu participle la alegeri, pentru ca ”le incurca altora”?
 
IMG_7179Un partid exista ca sa vina cu a sa contributie de idei si cu oameni de calitate sau nu trebuie sa participe la alegeri, “ca sa nu le impiedice” hotilor si fariseilor cu bani murdari?
 
Si ultima. Oare nu PNL a sustinut mereu ideea coagularii fortelor de dreapta? A se vedea site-ul www.pnl.md
 
Au nu cumva aceste forte sunt, de fapt, de stinga sau manipulate de catre Stinga, fiind plasate cu agenda ascunsa pe dreapta, si exact de aia nu accepta un dialog sincer cu PNL?
 
Mai sunt si alte intrebari la care cei care nu prea inteleg ce inseamna competitia politica nu au raspunsuri…
 
Vitalia PAVLICENCO
Comentarii

Lasă un răspuns