Și la Șoldănești, activiștii PNL sunt optimiști și nu mai acceptă alte mesaje decât unionist

IMG_2700După anul 2010, când Partidul Național Liberal a participat, prima oară, la scrutinul parlamentar cu Mesajul ”PNL propune Unirea cu România”, lucrurile s-au schimbat în bine.Acum PNL participă cu Sloganul ”Unirea face Puterea! Împreună, spre Reîntregirea din 2018”

Aspirația de unitate națională a devenit, și în dreapta Prutului, în obiectiv național, anunțat ca atare de către cei mai vizibili și cei mai cu șanse prezidențiabili. Aceasta înseamnă că Unirea se apropie, fiind acceptată și de cancelariile occidentale. Activiștii PNL de la Șoldănești, convocați în ședință de lucru, au IMG_2688discutat și aprobat Platforma electorală a PNL,ce include pașii care trebuie făcuți de instituțiile celui de-al doilea stat românesc pentru a se realiza Reîntregirea până în anul 2018, an asumat pentru reînfăptuirea Reunirii cu România mai întâi de PNL din R.Moldova, apoi de către PSD din România, al cărui lider, Victor Ponta, are cele mai mari șanse de a accede la Cotroceni.

Și peneliștii mai în vârstă, și cei mai tineri cred în posibilitatea exprimării votului pentru unioniștii național-liberali, mai ales în contextul dezamăgirii totale de găștile de furat de la Putere și lipsei de încredere că cei de sus mai pot oferi ceva credibil.

Echipa venită la Șoldănești, care reprezintă lista pentru Parlament din partea  PNL și a AVR-92 ”Tiras-Tighina”a distribuit materiale informative persoanelor care vând în piața din centrul raional și a stat de vorbă cu ei despre situația politică și economică.

SP al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns