Tinerii National-Liberali sunt in top

Tinerii National-Liberali s-au clasat pe locul II la Tirgul Organizatiilor de tineret ale formatiunilor politice

Pe 15 mai, reprezentanti ai Tinerilor National-Liberali au participat la „Tirgul Organizatiilor de Tineret ale Partidelor Politice din Republica Moldova, Editia Trei”, desfasurat la Universitatea Tehnica din Chisinau (bloc de studii Nr.3 foaier, Riscanu), in cadrul unui proiect sustinut de Institutul National de Democratie (NDI) al SUA in Republica Moldova. Au mai participat, la acest tirg, AMN, PLDM, PL, PPCD, PSD, PD, PCRM. Mesajul de salut, in deschiderea tirgului, a fost adresat de catre Alex Grigorievs, directoul NDI in Moldova, urmat de alte mesaje, adresate de Dumitru Ungureanu, prorector al UTM, si Ion Balmus, decan.

Din partea PNL au participat: Veaceslav Ombun, presedintele OTNL, Diana Crudu, presedintele Organizatiei Femeilor National-Liberale (OFNL), Ion Calmic, Andrei Flueras, Nicolae Margarint, Vadim Cheptanaru, vicepresedinti ai OTNL, Andrei Lungu, Vladimir Gusovschi, Mircea Marcel, membri ai Delegatiei Politice Nationale a OTNL, care le-au explicat vizitatorilor Tirgului necesitatea implicarii tinerilor in politica, le-au vorbit despre Partidul National Liberal, despre realizarile si initiativele national-liberalilor, promovate in Parlament si in cadrul altor actiuni. De asemenea, tinerii national-liberali au informat despre activitatile desfasurate de aripa tinara a PNL, care sint tot mai consistente si prin care PNL pregateste tinerii pentru a fi promovati in sfera deciziilor politice.

Veaceslav Ombun, presedintele OTNL, a vorbit, timp de 3 minute, afectat fiecarei prezentari, despre Programul, identitatea, mesajul, sloganul si prioritatile PNL.

In cadrul Tirgului a avut loc un concurs de atragere a simpatizantilor din rindul studentilor participanti, concurs in care Tinerii National-Liberali s-au clasat pe locul II, cu 132 de voturi, diferenta fata de formatiunea clasata pe locul I (PLDM) fiind de numai 6 voturi.

SP al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns