Vă așteptăm marți, 1 Decembrie, ora 11.00, în Scuarul Europei

Comunicat de presă al PNL

10429270_927907473900916_2587697262403714261_nPartidul Național Liberal, care face parte, împreună cu AVR-92 ”Tiras-Tighina”, cu alte entități asociative din Consiliul Unirii, comunică faptul că marți, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, organizează o manifestare în Scuarul Europei, începând cu ora 11.00, fapt despre care au fost informate autoritățile publice locale.

Programul include un miting dedicat Sărbătorii Naționale a tuturor Românilor, cântece patriotice românești, o depunere de flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, discuții libere cu cei veniți să fim împreună în această zi.

La manifestare vor participa membrii PNL, ai altor componente ale Consiliului Unirii din unitățile teritorial-administrative ale celui de-al doilea stat românesc.

În Scuarul Europei sunt invitați toți cei care simt românește, indiferent de etnie, religie, de apartenența politică. Au fost invitate și entitățile sau grupurile politice care se revendică proromânești, naționale și autentic proeuropene. Entitățile participante pot veni cu semnele identitare care le reprezintă.

pnl-unireAccesul la microfonul pentru cuvântări va fi liber, unica restricție fiind bunul-simț, pentru a oferi unui număr de doritori cât mai mare posibilitatea să își spună ideile, propunerile, sugestiile și urările de bine poporului român.

Această manifestare va fi încă un prilej pentru a se vorbi de obiectivul național de Reîntregire, de Reunire a celor două state românești, pentru a ne regăsi, cu toții, din nou, într-o Românie Mare, așa cum am fost odinioară.

DSC_4845Noi, poporul român, am avut un trecut comun, vom avea și un viitor comun, pe care ni-l dorim cât mai repede posibil.

Veniți în Scuarul Europei, să fim împreună ,în această zi de mândrie națională pentru trecutul nostru glorios și pentru viitorul nostru  împreună, alături și împreună cu toți românii.

În măsura posibilităților, cei prezenți în Scuarul Europei vor participa și la manifestările proromânești, proUnire anunțate  de alte entități asociative.

Serviciul de presă al PNL

Comentarii

Lasă un răspuns