Vă dorim o căsnicie fericită!

În sâmbăta de 31 ianuarie, Ion Calmic, tânărul din staful PNL de mai mulți ani, își sărbătoreste căsătoria cu Lena. Iată Mesajul trimis la nuntă din partea conducerii PNL:

„Dragii nostri Lena și Ion,

Ne bucurăm că am ajuns cu toții în acest moment unic, de maximă trăire, pentru voi, pentru părinți, pentru rude și pentru prietenii sinceri care vă înconjoară și vă prețuiesc.

Sunteți o pereche potrivită, frumoasă, optimistă, care știți cine sunteți și încotro mergeți.

Ion, îți pui umărul, de mai mulți ani, la activitatea național-liberalilor, care suntem o echipă de români curajoși. A fi într-o asemenea echipă este greu, însă tu faci parte din ea cu onoare, fiind respectat de colegii tineri și de noi, cei mai în vârstă.
Iar și pentru că suntem colegi, de mai mulți ani, vă exprimăm gândul nostru bun și cele mai sincere urări în viața comună în care v-ați angajat. Tu ești un tânăr integru, deștept, onest și muncitor, cu multe idei și inițiative, ceea ce e foarte folositor in zilele noastre.

Vă dorim sănătate, să aveți copii de care să puteți avea grijă, să fiți alături de părinți și să apucați, și voi, poate, o altă viață decât cea a noastră.

Căsnicie fericită, trainică, noroc și rezistență în fața greutăților!

Vitalia Pavlicenco, președintele PNL, în numele echipei de conducere”

Comentarii

Lasă un răspuns